Otkrijte STIHL akumulatorsku snagu

Za svaki zadatak, privatne korisnike kao i profesionalce, imamo odgovarajući akumulatorski uređaj. S aku snagom by STIHL uvijek ste na visini zadatka. Nije samo jedan slogan u nizu, nego je argument koji će vam olakšati posao u vrt i okućnici kao i sve profesionalce opremiti uređajima s kojima će jednostavno i lako raditi. Lagani, tihi i snažni - takvi su STIHL Akumulatorski uređaji.

JEDNA BATERIJA ZA SVE UREĐAJE
STIHL AK SISTEM

SA SAMO JEDNIM PUNJENJEM AKUMULATORSKE BATERIJE (U SETU)

HIGHLIGHTS

STIHL Akumulatorski rezač živice
HLA 56

  • Savršen balans i komforna gumena okrugla ručka za optimalno rukovanje
  • Dužina osovine može se skratit do 115 cm čime je omogućeno jednostavno skladištenje i transport
  • Nosač noža može se jednostavno zakretati za 135° i time ste najbolje opremljeni – bilo da je riječ o visinskim ili radovima pri tlu, horizontalnim ili vodoravnim.

ZA ENTUZIJASTE I KREATIVNO UREĐENJE VRTOVA
STIHL AS SISTEM

AKUMULATORSKA RUČNA PILA
GTA 26

IZRADA NOSAČA ZA VRTNE UREĐAJE I ALATE

Pomoću naših uputa samostalno možete izraditi nosače za vrtne uređaje i alate, kao i drveni sanduk za kosilicu. Na taj način optimalno ćete iskoristiti skladišni prostor u garaži ili spremištu.

VIŠE O IZRADI NOSAČA

AKUMULATORSKE RUČNE ŠKARE ZA GRMLJE
GTA 26

NJEGA ŠIMŠIRA

Zimzeleni grm šimšira jedna je od najpopularnijih vrtnih biljaka u svijetu jer pruža raznolike mogućnosti za oblikovanje. U našem vodiču saznat ćete o čemu je potrebno voditi računa kako bi vaš šimšir izgledao dobro tijekom cijele godine.

VIŠE O NJEZI ŠIMŠIRA

ZA MALE VRTOVE I OKUĆNICE
STIHL AI LINIJA

ZA PROFESIONALCE U HORTIKULTURI I UREĐENJU OKOLIŠA

DVA PRETINCA ZA BATERIJE NA KOSILICI RMA 448 PV

STIHL BGA 100

Želite li kupiti novi uređaj, ali još uvijek niste sigurni koji je model odgovarajući za vaše potrebe? U tom slučaju, savjetujemo vam da posjetite STIHL ovlaštenog trgovca, koji vam nudi sveobuhvatnu podršku: od kompetentnog savjetovanja, montaže i upućivanja u rad do servisnog održavanja.

*Istaknute cijene su neobvezujuće preporučene maloprodajne cijene, iskazane u KM s uključenim PDV. Cijene se temelje na cjeniku za 2022.