Jednostavno najbolja

Upoznajte motornu pilu MS 500i s kojom je tvrtka STIHL pokrenula novu eru u tehnologiji motornih pila.

Prva i jedina motorna pila na svijetu s elektroničkim ubrizgavanjem goriva!

Inovativna motorna pila
STIHL MS 500i

Prva motorna pila s elektroničkim ubrizgavanjem goriva

Revolucionarna tehnologija ubrizgavanja STIHL Injection znači veliko ubrzanje, iznimno visoke performanse i proporcionalno smanjenu masu uređaja.

Najbolji omjer snage i težine na tržištu

Omjer snage i mase koji nudi ova pila iznosi 1,24 kg/kW, što ju čini jedinstvenom i iznimnom u ponudi na svjetskom tržištu.

Ubrzanje od 0 do 100 km/h u 0,25 sekundi

Lanac ove motorne pile ubrzava od 0 do 100 km/h za svega 0,25 sekundi.

Vrlo jednostavna za pokretanje i rad

Sustav pokretanja temeljen na maloj pumpi za lako startanje osigurava nesmetan start uređaja u svim okolnostima rada. Inovativni pogonski stroj s kontroliranom analizom pritiska i temperature u motoru jamči optimalno doziranje pogonskog goriva. Ova motorna pila garantirano će startati na optimalan način neovisno o temperaturi motora ili okoline, kao i neovisno o nadmorskoj visini.

Savršena motorna pila za obradu tvrdog drva

Zahvaljujući konceptu lagane konstrukcije ova iznimno okretna pila impresivne performanse kako pri poslovima profesionalne sječe, tako i pri poslovima kresanja stabala.

Vrhunska oprema

HD2 pročistač zraka, matice vodilice osigurane od gubitka, podesiva uljna pumpa, bezalatni zatvarači spremnika i postrano napinjanje lanca zaokružuju vrhunsku opremu ove motorne pile.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

MOTORNE PILE - SAVJETI

Za vas imamo savjete koji će vam olakšati rukovanje s motornom pilom. Saznat ćete kako održavati motornu pilu te kako oštriti i zategnuti lanac. Pronaći ćete i savjete o zaštitnoj opremi, pravilnoj mješavini za motorne pile te piljenju drva za ogrjev.

PROČITAJTE SAVJETE ZA MOTORNE PILE

STIHL ovlašteni trgovci


Naši specijalizirani trgovci pružit će vam osobno i kompetentno savjetovanje te širok spektar servisnih usluga za vaše STIHL uređaje.

* Istaknute cijene su neobvezujuće preporučene maloprodajne cijene u KM, s uključenim PDV-om.
Cijene se temelje na cjeniku za 2022. godinu.