Unikomerc Yt kanal

Budimo odgovorni

home

BUDIMO ODGOVORNI

Dragi naši kupci, ispred nas je vrrijeme u kojem trebamo pokazati odgovornost prema društvu i zajednici u cjelini.  COVID-19 epidemija je težak test za sve nas. Zahvaljujemo našim zdravstvenim radnicima koji neumorno i odgovorno rade svoj posao. Zahvaljujemo svima koji brinu o svojim obiteljima, prijateljima, koji dijele odgovornost u našoj zajednici i ostaju u svojim domovima. U ovom trenutku naša najvažnija obaveza, koju moramo svi kao zajednica podijeliti, je odgovornost i zato #ostanikodkuće #ostanidoma je poruka koju vam svima i mi upućujemo.

Zbog situacije s epidemijom koronavirusa dostupnost naših trgovaca može biti dijelom ograničena. Molimo telefonski kontaktirajte Vaše lokalne STIHL ovlaštene trgovce kako biste dobili informacije o radu trgovina i radnom vremenu. Za informacije o radu trgovina možete kontaktirati i nas, telefonom na broj 036/352-560 ili na mail adresu info@unikomerc.ba.

Pronađite inspiraciju

PRONAĐITE INSPIRACIJU

Vrt, okućnica i proljetni radovi sada pogotovo mogu biti vaša radna inspiracija. Na taj način možete ostati aktivni, upravo sada kada je preporuka da ostanemo kod kuće. Pronađite inspiraciju i motivirajte se uz naše savjete i saznajte više o STIHL vrtnim alatima i uređajima. Na našim stranicama možete naći vrijedne preporuke za proljetne radove koji su ispred nas.

Posjetite nas na društvenim mrežama. Možete nas pronaći na Facebook-u sa raznolikim savjetima za sezonske radove, uputama za rad, a možemo vas inspirirati s raznolikim savjetima za vrt i okućnicu. Uvijek smo tu za vas ukoliko imate bilo kakvih pitanja. 

Ostanite zdravi i budite odgovorni!

Vaš Team Unikomerc Mostar

Ekskluzivni uvoznik STIHL proizvoda za Bosnu i Hercegovinu

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK