STIHL AS Sustav

STIHL akumulatorski AS sustav: ugodno obavljanje radova u vrtu.


Izrazito kompaktni i praktični uređaji novog AS sustava savršeno su prikladni za precizne radove u vrtu. Zamjenjiva akumulatorska baterija pouzdano daje za to potrebnu energiju. 

STIHL AS sustav

Vaš vrt je vaš hobi? Prije svega, sezonski se brinete za radove na travnjaku i drveću u vašem dvorištu? Tada ste sa uređajima AS sustava najbolje opremljeni za to. Kompaktni akumulatorski uređaji AS sustava su na temelju svoje osobito dobre upotrebljivosti savršeno prikladni za povremene korisnike. Zbog svojih malih dimenzija, među ostalim, mogu se između dva korištenja jako dobro uskladištiti. Osim toga, ističu se velikom snagom i velikom izdržljivošću. Energiju koja pritom pouzdano pokreće AS sustav osigurava zamjenjiva litij-ionska akumulatorska baterija.Uređaji AS sustava

AS sustav obuhvaća dva vrtna uređaja: akumulatorske škare s nožem za grmlje HSA 26 i vrtnu akumulatorsku pilu GTA 26. Uređaji su svestrano upotrebljivi i savršeni za detaljne radove u održavanju dvorišta i vrta.  Akumulatorske škare s nožem za grmlje HSA 26 

Praktične STIHL akumulatorske škare za grmlje savršene su za održavanje manje živice i ukrasnog drveća s malim listovima. S nožem za travu koji dio osnovne opreme rubovi travnjaka mogu se urediti brzo i precizno.Rezanje rubova travnjaka sa HSA 26
· Staviti rukavice i zaštitne naočale.
· Upotrijebiti nož za travu.
· Ravnomjernim pokretima rezati rubove travnjaka. Smjer rezanja mora biti uvijek u smjeru od tijela!

Što je posebno važno kod rezanja rubova travnjaka, saznat ćete u našem članku.


Vrtna akumulatorska pila GTA 26 

Lagana za korištenje vrtna akumulatorska pila STIHL GTA 26 sa zamjenjivom 10.8 V-litij-ionskom akumulatorskom baterijom idealna je za orezivanje drveća i grmlja te za usitnjavanje odrezanog bilja ili kod gradnje s drvom. 


Rezidba voćaka sa GTA 26
· Vrtnu pilu položiti u blizini pupoljaka. 
· Pazite na glatke rezove bez ostataka. 
· Velike grane najbolje odstraniti u više koraka.
· Vodopije odrezati već na proljeće.

Na što trebate paziti kada režete voćke, saznajte u našem članku.

Od raspakiravanja do rezanja grana: tako funkcionira GTA 26

· Prvi koraci sa GTA 26
· GTA 26 u upotrebi
· Održavanje i skladištenje

Dodatna oprema

Kako bi uređaji AS sustava uvijek besprijekorno funkcionirali, AS-sustav raspolaže izborom praktične dodatne opreme kao što su akumulatori, punjači, lanci i vodilice. 

Primjer kapaciteta akumulatorske baterije AS liniije

Akumulatorski uređaji AI linije ne samo da su kompaktni i praktični već se odlikuju snagom i izdržljivošću*. Stoga su savršeni za održavanje vrta: Bilo da oblikujete vašu živicu ili obavljate rezidbu voćaka, AS linija vam u tome aktivno pomaže. 


Uređaj
Vrijeme rada po punjenju akumulatorske baterije
Primjer uporabe
HSA 26
Do 110 minuta
Kod rezanja do 30 grmova
GTA 26
Do 25 minuta
Kod piljenja grana (4 cm ø) do 80 rezova
* Vrijednosti su okvirne i mogu varirati već prema vrsti rezanja. Navedeno vrijeme rada po punjenju i podaci o površini također su okvirni i mogu varirati ovisno o uporabi i vrsti rezanja.


Testirajte sada STIHL AS sustav

Želite li sami isprobati STIHL AS sustav? To je najmanji problem – sve uređaje AS sustava možete testirati kod specijaliziranog trgovca u vašoj blizini. 
O pronalasku specijaliziranog trgovca


Ukratko: STIHL AS sustav


· AS sustav obuhvaća dva uređaja.
· AS sustav je prikladan za povremene korisnike u vrtovima i na manjim zemljištima.
· Akumulatorski uređaji AS sustava su kompaktni i praktični.