STIHL AI linija

STIHL AI linija: Akumulatorski uređaji za male vrtove


Jednostavni za rukovanje, lagani i koncipirani za vrtne radove koje želite obaviti spontano i brzo: akumulatorski STIHL uređaji AI linije. Saznajte više.

Sa STIHL AI linijom opremljeni ste za sve poslove u vrtu 


STIHLOVA AI linija rad u vrtu čini jednostavnim: Svi uređaji AI linije su praktični, lako se koriste i oblikovani su posebno za potrebe vlasnika malih vrtova. Akumulatorski uređaji Al linije opremljeni su integriranom akumulatorskom baterijom koja se jednostavno puni preko zidne utičnice. STIHL AI linija sastoji se od 3 uređaja: akumulatorske škare za živicu HSA 45, akumulatorski puhač BGA 45, i akumulatorska motorna kosa FSA 45. Za posebne zahtjeve kod oblikovanja živice su akumulatorske škare za grmlje HSA 25 savršena dopuna akumulatorskim uređajima STIHL AI linije.Akumulatorske škare za grmlje HSA 25 

Akumulatorskim škarama za grmlje HSA 25 skratit ćete i savršeno održavati grmlje i rubove travnjaka. Njima ćete svaki kut vašeg vrta dovesti u najbolju formu s visokom preciznošću i jednostavnim rukovanjem. STIHL HSA 25 prikladne su posebno za oblikovanje i održavanje sitnolisnih ukrasnih stabala i zelene živice kao i za obrezivanje rubova travnjaka. Zahvaljujući jakoj akumulatorskoj bateriji uživat ćete u slobodi pokreta i dugom vremenu korištenja. U našem katalogu proizvoda pronaći ćete ostale detalje o akumulatorskim škarama za grmlje STIHL HSA 25.


Akumulatorske škare za živicu HSA 45

Praktične akumulatorske škare za živicu HSA 45 idealan su alat za rezanje živice oko kuće te za male zelene površine. Sa samo 2,3 kg težine obrezivanje sitnijeg grmlja i živice je jednostavno. S jednostrano naoštrenim nožem mogu se precizno odrezati i sitne grane. Osim toga ove škare za živicu su tihe i jednostavno i brzo se pune pomoću integrirane baterije.  


Akumulatorski puhač BGA 45

Sa svojim snažnim, ali istovremeno tihim akumulatorskim pogonom STIHL BGA 45 puhač je  paket snage za čišćenje AI linije. BGA 45 vrlo jednostavno čisti manje površine od lišća i nečistoće. Jedino što još sami morate učiniti: nakon upotrebe BGA 45 ukloniti uhrpano lišće. Puhač AI linije posebno je prikladan za prostore osjetljive na buku – naime usprkos zavidnoj snazi puhanja ne proizvodi visoke vrijednosti jačine zvuka. Uz to uređaj teži svega 2 kilograma i može se bez problema nositi u ruci i spontano koristiti.


Akumulatorska motorna kosa FSA 45

Akumulatorska motorna kosa STIHL FSA 45 koristi se za obrezivanje i uređivanje travnatih površina i rubova. Sa integriranom litij-ionskom akumulatorskom baterijom i težinom od samo 2,3 kilograma fini radovi na rubovima travnjaka i stazicama postaju jednostavni. Pri tome rezanje na rubovima funkcionira ne samo vodoravno, već i okomito. Tako možete glatko obrezati fine rubove, a travnjak izgleda čisto i uredno.


STIHL AI linija: Vaša prednost u radu 

Rad u vlastitom vrtu stavlja stroj i čovjeka pred brojne izazove  – i što se tiče izdržljivosti. Sa STIHL AI linijom imate uvijek pri ruci prikladan odgovor na to: naime, to su lagani, komforni i fleksibilno upotrebljivi akumulatorski uređaji s dugim vremenom rada. Odabirom STIHL akumulatorske snage odabrali ste pouzdani radni učinak.  

Radni učinak pod povećalom: primjer raspona akumulatorskog radnog učinka AI linije.


Uređaj
Vrijeme rada po punjenju baterije*
Primjer upotrebe**
HSA 45
Do 40 minuta
Do 80 m2 živice
BGA 45
Do 10 minuta
Do 200 m2 površine
FSA 45

Rubovi travnjaka: Do 20 minuta

Travnate površine: Do 12 minuta

Rub travnjaka do 250 m

Površina travnjaka 50 m2


*Vrijednosti i rasponi mogu varirati ovisno o obavljanom poslu. 
**Navedeno vrijeme rada po punjenju baterije i podacima o površini je raspon i može varirati ovisno o obimu i vrsti posla.  


Testirajte sada STIHL AI liniju

Želite li sami isprobati neusporedivu snagu i vrhunsko rukovanje STIHL AI linijom? Nikakav problem – sve uređaje Al linije možete testirati kod specijaliziranog trgovca u vašoj blizini. 
O pronalasku specijaliziranog trgovca


STIHL AI linija ukratko


· STIHL AI linija sastoji se od 3 uređaja.
· Svaki uređaj STIHL AI linije osvaja savršenim rukovanjem, izdržljivošću i snagom.
· STIHL AI linija prije svega je prikladna za neprofesionalne vrtlare i uporabu u manjim vrtovima.