Unikomerc Yt kanal

Šumarska sjekirica AX 7 T - izdanje 1926

Šumarska sjekirica - izdanje 1926

Šumarska sjekira ekskluzivnog dizajna od visokokvalitetnih materijala. Ovo specijalno izdanje s utisnutom godinom osnutka poduzeća STIHL "1926" utjelovljuje tradiciju i dugovječnost robne marke STIHL. Glava sjekire je ručno iskovana i od posebnog visokokvalitetnog čelika. Drška sjekire je od planinskog jasena, premazana dvostrukim slojem voska. Ovo je poseban ručni alat za ljubitelje marke STIHL, ekskluzivne kvalitete, s kožnim štitnikom za oštricu. Svaki primjerak ima vlastiti utisnuti serijski broj, što ga čini vrijednim unikatom. Duljina: 40cm. Težina: 700 g.

Kataloški broj: 0000 881 1966

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
  • Šumarska sjekirica AX 7 T - izdanje 1926 Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK