Unikomerc Yt kanal

Kožne čizme za rad s motornom pilom DYNAMIC S3

Univerzalno primjenjive

Motorna pila kožne čizme DYNAMIC S3.jpg

Gornjište izrađeno od kvalitetne i posebno vodootporne nubuk kože. Univerzalno primjenjive, primjerice na gradilištima. Boja smeđa, opremljene posebno prozračnim unutrašnjim oblogama za olakšan transport vlage. Sustav vezivanja opremljen čvrstim širokim kukama, te alkama za vezice za brzo pritezanje. Udoban unutrašnji amortizirajući uložak s mogućnošću vađenja. Čelični umetak u potplatu protiv povreda nagazom na oštre predmete. Čelična kapica, sustav zaštite od zasijecanja. Visoka otpornost na klizanje zbog profesionalnog protukliznog potplata, veličina 38 - 48.

Kataloški broj: 0000 886 87..

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
  • Kožne čizme za rad s motornom pilom DYNAMIC S3 Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Motorna pila kožne čizme DYNAMIC S3.jpg

Specifikacija

Težina kg2,0
Veličina38-48
Visina sare cm20
Klasa zaštite od presijecanja 1
DIN EN ISO 17249Da
DIN EN ISO 20345Da

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK