Unikomerc Yt kanal

RMA 339 u setu s dvije akumulatorske baterije AK 30

Lagana akumulatorska kosilica za manje travnjake

RMA 339

Kataloški broj: 6320 200 0053

Povećaj
Slike

Najveće prednosti akumulatorske kosilice STIHL RMA 339 su mala težina,lako riukovanje i rad bez kabla. Njen inovativni sistem napajanja STIHL Aku COMPACT energiju crpi iz snažne litij-ionske akumulatorske baterije. Ista akumulatorska baterija može se koristiti kod svakog uređaja iz  STIHL COMPACT sistema. Eko način rada ove kosilice omogućuje aktivnu kontrolu snage potrebne za rad, a prema potrebi broj okretaja se smanjuje, čime se štedi energija baterije i produljuje se interval autonomnog rada same kosilice. Energetska učinkovitost uređaja povećava se i korištenjem noža kosilice  posebno razvijenog da stvara minimalni otpor zraka. Time se  povećava efikasnost baterije bez potrebe za nadopunjvanjem. No, to nije sve: oova akumulatorska kosilica opremljena je preklopivom košarom za otkos i centralnim podešavanjem visine košnje. Time se  postiže optimum  potencijala pri košnji malih do srednjih površina, bez potrebe za složenim radovima pri rukovanju i košnji. 

Verzija

Cijena
 • RMA 339 u setu s dvije akumulatorske baterije AK 30 Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RMA 339

Specifikacija

Aku tehnologijaLitij-ion COMPACT
Širina košnje (cm)37
Visina košnje (mm) 30-70
Zapremnina košare (l)40
Težina kosilice (kg)14
Prikladna za travnjake (m ²)
Dimenzije (V/Š/D) cm107/42/122
PokretanjeES Elektrostart
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA dB (A)89,4
Zajamčena razina zvučne snage LWA dB (A)90
Nesigurnost KpA dB (A)2
ZaustavljanjeMS Motorstopp
RMA 339

Posebne značajke

 • Prijenosna ručka
  Prijenosna ručka

  Ručka integrirana u kućište umnogome pojednostavnjuje prijenos i rukovanje ovom kosilicom. Ručka također može koristiti i kao mjesto pričvršćivanja remena za osiguravanje od pomicanja u transportu. 

 • Sklopiva košara za otkos
  Sklopiva košara za travu

  Inovativna košara za travu napravljena je od robusnog elastičnog plastičnog materijala i iznimno se lako i jednostavno prazni. Struja zraka prenosi otkos u košaru i njena funkcija je optimalno punjenje košare travom. Posebne lamele s unutrašnje strane košare usmjeravaju zrak i otkos prema dnu košare i na taj način štite kosilicuj i korisnika od uskovitlane prašine i nečistoće. Indikator napunjenosti košare upozorava kad je pravo vrijeme za pražnjenje.

 • Nož za košnju optimiziranog oblika
  Nož optimiziran za protok zraka

  Nož optimiziran za protok zraka kovitla samo onoliko zraka koiko je potrebno. Minimalan otpor štedi kapacitet akumulatorske baterije. 

 • Centralno podešavanje visine košnje
  Centralno podešavanje visine košnje

  Sistem za centralno podešavanje visine otkosa zahvaljujući svom opružnom osloncu omogućuje jednostavno podešavanje željene visine otkosa u više razina. Skala prikazuje aktualnu visinu.

 • Kućište od polimera
  Kućište od polimera

  Kućište STIHL aku kosilica napravljeno je od visokokvalitetnog polimernog materijala. Ovo neuobičajeno lagano kućište iznimno je robusno i otporno na mehanička oštećenja, vrućine i UV- zračenje. 

 • Uležišteni lagani kotači
  Lagani točkovi

  Točkovi na aku kosilici vrlo su robusni i trajni, te omogućavaju lagano upravljanje uređajem, budući da su pogonski kotači opremljeni protukliznim profilom za kvalitetniju vuču, a prednji kotači imaju uzdužne ripne za bolje usmjeravanje uređaja.

 • Sklopiva ručka
  Sklopiva ručka

  Mogućnost sklapanja prilikom transporta i za skladištenje s uštedom prostora. 

 • Eco-način rada
  Eko način rada

  Uz Eko način rada broj okretaja kosilice prilagođava se snazi potrebnoj za izvršenje pojedinog zadatka. Na taj se način štedi energija od bespotrebnog trošenja, a što za posljedicu ima mogućnost obrađivanja većih površina bez potrebe za naknadnog punjenja akumulatorskih baterija. Ovaj sistem uvijek je aktivan kod modela RMA 235.

RMA 339

Pribor

 • AL 101
  AL 101 standardni punjač

  Ovaj punjač kompatibilan je sa svim akumulatorskim baterijama iz aku sistema COMPACT i PRO (skraćeno: „AP“ ili „AK“). STIHL AL 101 standardni punjač opremljen je pasivnim hlađenjem aku baterija i LED indikatorom statusa napunjenosti. Uređaj radi sa standardnim naponom od 230 V. STIHL AL 101 teži samo 0,7 kg. 
  STIHL akumulatorski uređaji nude brojne prednosti. Ne štete okolišu. Električni motori postižu dobru vrijednost kod okretnog momenta čak i pri malim brzinama. Pogon STIHL akumulatorskih uređaja  s EC motorom tj. njihov rad je posebno tih i apsolutno bez emisija štetnih plinova. Stoga se ovi uređaji mogu fleksibilno koristiti u područjima osjetljivim na buku i u zatvorenim prostorima. Kako bi ovi uređaji postiglii najbolje moguće rezultate, oni sadrže inteligentnu elektroniku koja "komunicira" i s alatom i s punjačem. Ona nadzire promjenu temperature i napon baterije i na taj se način onemogućava preopterećenje tijekom punjenja baterije. 

  Specifikacija
  Vrijeme punjenja AP 100
  Struja (A)
  Vrijeme punjenja AP 200
  Vrijeme punjenja AK 20
  Vrijeme punjenja AP 300
  Snaga kW
  Vrijeme punjenja AK 30
  Vrijeme punjenja AK 10
  Težina kg

  Proizvod

  Cijena
  • AL 101 standardni punjač101,50 KM*
RMA 339

Akumulatorska baterija

 • AK 30
  Akumulatorska baterija AK 30

  Kompaktna litij-ionska akumulatorska baterija za aku uređaje iz sistema AK, kapaciteta 180 Wh. Vrijeme korištenja ovisi o vrsti uređaja. S indikatorom stanja napunjenosti (četiti LED  lampice) i ispravnosti baterije. Kompatibilna s AL 101, AL 100, AL 300 i AL 500.

  Specifikacija
  Kapacitet Wh
  Vrsta akumulatorske tehnologije
  Težina kg
  Napon V

  Proizvod

  Cijena
  • Akumulatorska baterija AK 30278,00 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK