Unikomerc Yt kanal

RMA 235 s AK 20 i punjačem AL 101

RMA 235

Kataloški broj: 6311 200 0006

Povećaj
Slike

Kompaktna STIHL akumulatorska kosilice za radove na manjim površinama. Efikasan i ekonomičan rad zahvaljujući automatskom reguliranju broja okretaja i noževima optimiziranim za protok zraka, visina ručke podesiva u dvije razine, sklopiva za jednostavan transport i skladištenje uređaja. Sklopiva košara za travu s volumenom od 30 litara i prikazom stanja napunjenosti košare. Potrošnja energije kod ovog uređaja iznimno je mala zahvaljujući motoru s direktinm prijenosom. U setu s akumulatroskom baterijom AK 20 i punjačem AL 101.

Verzija

Cijena
 • RMA 235 s AK 20 i punjačem AL 101 599,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RMA 235

Specifikacija

Aku tehnologijaLitij-ion COMPACT
Širina košnje (cm)33
Visina košnje (mm) 25-65
Zapremnina košare (l)30
Težina kosilice (kg)14
Prikladna za travnjake (m ²)do 200
Dimenzije (V/Š/D) cm127 x 37 x 108
PokretanjeES Elektrostart
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA dB (A)76
Zajamčena razina zvučne snage LWA dB (A)89
Nesigurnost KpA dB (A)2
ZaustavljanjeMS Sigurnosna kočnica
RMA 235

Posebne značajke

 • Preklopna košara za travu RMA 235
  Sklopiva košara za travu

  Inovativna košara za travu napravljena je od robusnog elastičnog plastičnog materijala i iznimno se lako i jednostavno prazni. Struja zraka prenosi otkos u košaru i njena funkcija je optimalno punjenje košare travom. Posebne lamele s unutrašnje strane košare usmjeravaju zrak i otkos prema dnu košare i na taj način štite kosilicuj i korisnika od uskovitlane prašine i nečistoće. Indikator napunjenosti košare upozorava kad je pravo vrijeme za pražnjenje.

 • Nož optimiziran za protok zraka RMA 235
  Nož optimiziran za protok zraka

  Nož optimiziran za protok zraka preokreće travu uz minimalan otpor i pritom kovitla samo onoliko zraka koliko je potrebno. Time se štedi kapacitete akumulatorske baterije i povećava površinski učinak. 

 • Centralno podešavanje visine košnje RMA 235
  Centralno podešavanje visine košnje

  Centralno podešavanje visine košnje omogućuje podešavanje željene visine reza u nekoliko razina, zahvaljujući svom opružnom osloncu. Skala pokazuje aktualnu visinu. 

 • Polimersko kućište RMA 235
  Kućište od polimera

  Kućište STIHL Akumulatorskih kosilica izrađuje se od visokokvalitetnog polimera posebno otpornog i robusnog na udarce, postojanost boje, visoku temperaturu i UV zrake.

 • Preklopiva ručka upravljača RMA 235
  Preklopiva ručka upravljača

  Preklopiva ručka upravljača s podesivom visinom u dvije razine prema visini korisnika i s mogućnošću sklapanja prilikom transporta i za skladištenje s uštedom prostora. Također olakšava pražnjenje košare za travu. 

 • Lagani kotači STIHL RMA 235
  Lagani pogonski točkovi

  Točkovi na STIHL akumulatorskoj kosilici, unatoč maloj težini, iznimno su robusni i dugovječni. Opremljeni su s dva kuglična ležaja. Pogonski točkovi svoju moć i stabilnost smjera vožnje zahvaljuju solidnom profilu integriranom u gaznu površinu točkova.

 • Eko način rada RMA 235
  Eko način rada

  S aktiviranim eko načinom rada broj okretaja motora se automatski prilagođava aktualno potrebnoj snazi kako bi košnja bila više energetski učinkovita. Na taj način STIHL aku kosilica troši vrlo malo energije i pokosi znatno veću površinu prije sljedećeg punjenja. 

 • Ručke za transport
  Ručke za nošenje

  Za jednostavan transport STIHL akumulatorske kosilice ručke su integrirane u kućište i time je transport i usmjeravanje kosilice puno jednostavnije. A mogu se koristiti i prillikom skladištenja kosilice, na zid za uštedu prostora. 

RMA 235

Pribor

 • AL 101
  AL 101 standardni punjač

  Ovaj punjač kompatibilan je sa svim akumulatorskim baterijama iz aku sistema COMPACT i PRO (skraćeno: „AP“ ili „AK“). STIHL AL 101 standardni punjač opremljen je pasivnim hlađenjem aku baterija i LED indikatorom statusa napunjenosti. Uređaj radi sa standardnim naponom od 230 V. STIHL AL 101 teži samo 0,7 kg. 
  STIHL akumulatorski uređaji nude brojne prednosti. Ne štete okolišu. Električni motori postižu dobru vrijednost kod okretnog momenta čak i pri malim brzinama. Pogon STIHL akumulatorskih uređaja  s EC motorom tj. njihov rad je posebno tih i apsolutno bez emisija štetnih plinova. Stoga se ovi uređaji mogu fleksibilno koristiti u područjima osjetljivim na buku i u zatvorenim prostorima. Kako bi ovi uređaji postiglii najbolje moguće rezultate, oni sadrže inteligentnu elektroniku koja "komunicira" i s alatom i s punjačem. Ona nadzire promjenu temperature i napon baterije i na taj se način onemogućava preopterećenje tijekom punjenja baterije. 

  Specifikacija
  Vrijeme punjenja AP 100
  Struja (A)
  Vrijeme punjenja AP 200
  Vrijeme punjenja AK 20
  Vrijeme punjenja AP 300
  Snaga kW
  Vrijeme punjenja AK 30
  Vrijeme punjenja AK 10
  Težina kg

  Proizvod

  Cijena
  • AL 101 standardni punjač101,50 KM*
RMA 235

Akumulatorska baterija

 • ak 20.jpg
  Akumulatorska baterija AK 20

  Kompaktna litij-ionska akumulatorska baterija za aku uređaje iz AK sistema, kapaciteta 118 Wh. Vrijeme korištenja ovosi o vrsti uređaja. S indikatorom stanja napunjenosti (četiri LED lampice ) i ispravnosti baterije. Kompatibilna s AL 101, AL 300 i AL 500.

  Specifikacija
  Težina kg
  Kapacitet Wh
  Vrsta akumulatorske tehnologije
  Napon V

  Proizvod

  Cijena
  • Akumulatorska baterija AK 20224,00 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK