Unikomerc Yt kanal

MSA 200 C-B s dvije akumulatorske baterije AP 300 S i brzim punjačem AL 300

Snažna akumulatorska pila

STIHL MSA 200 C-B
Slike

Snažna akumulatorska pila STIHL MSA 200 C-B odlikuje se lancem pile 1/4 PM3 s velikom snagom reza. Idealna je za rezanje debljih grana i mekših debla. Kombinacija ergonomske i meke ručke s malom težinom od samo 3,3 kg znatno olakšava rukovanje i rad s ovom pilom. Kao i svi akumulatorski uređaji iz STIHL PRO sistema zbog svog rada bez emisije ispušnih plinova  i ova pila je zahvaljujući tihom EC motoru idealna za rad u područjima osjetljivim na buku.

MSA 200 C-B opremljena je dvjema ručkama koje jamče sigurno rukovanje. Prednja ručka je ergonomski oblikovana i jamči stabilan prihvat. Stražnja ručka zahvaljujući crnoj mekoj komponenti omogućava stabilan i siguran rad bez vibracija. Pritiskom tipke za blokadu rada koja se nalazi sa strane na uređaju, blokira se  poluga  gasa i rad se automatski zaustavlja. Rukovanje s dvije ruke omogućava precizan i stabilan rad  u svim položajima i težina uređaja pritome  je optimalno izbalansirana.  
Punjenje i očitavanje razine napunjenosti razine ulja u transparentnom spremniku, kao i brzo napinjanje lanca pile možete uraditi vrlo jednostavno i bez dodatnog alata. 
U ovom setu dobivate 2 akumulatorske baterije AP 300 S i brzi punjač AL 300.

Verzija

Cijena
 • MSA 200 C-B s dvije akumulatorske baterije AP 300 S i brzim punjačem AL 300 Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

STIHL MSA 200 C-B

Specifikacija

Težina kg3,3
Preporučena baterijaAP 300 ili AP 300 S
STIHL lanac Oilomatic (korak)1/4 "P
Razina zvučnog tlaka dB (A)84
STIHL lanac Oilomatic (tip)Picco Micro 3 (PM3)
Vrijeme rada s AP 300do 45 min
Aku tehnologijaLitij-ion PRO
Rezna duljina cm30 - 35
Razina zvučne snage dB (A)95
STIHL MSA 200 C-B

Posebne značajke

 • Zatezač lanca
  STIHL brzi zatezač lanca (B)

  STIHL sistem brzog zatezanja lanca pojednostavljuje zatezanje lanca pile. Nakon otpuštanja vijaka na poklopcu lančanika, lanac pile može se jednostavno i brzo zategnuti pomoću kotačića za podešavanje pričvršćenog za vodilicu. Dodatni alat nije potreban. 

 • ec motor
  EC motor

  EC motor pruža i do 55% više snage, a trajanje baterije povećava i do 70%. Izuzetno je praktičan, lagan, kompaktnih dimenzija i reduciranog mehaničkog trošenja.

 • QuickStop
  STIHL QuickStop kočnica lanca

  Dodatni kočioni sistem za veću sigurnost pri radu. Lanac se ne zaustavlja samo pod utjecajem jakog povratnog udara ili aktiviranjem kočnice pomoću prednje ručke, već i otpuštanjem poluge aktivacije brze kočnice smještene na stražnjoj ručki, što lanac zaustavlja u trenu. Ova jedinstvena konstrukcijska značajka nudi još više sigurnosti pri radu i time dodatno štiti korisnika.

 • Upravljačka ručka
  Upravljačka ručka
  Crna meka komponenta na stražnjem dijelu ručke omogućuje sigurno rukovanje u svim radnim pooložajima. Polugu za upravljanje moguće je zaustaviti pomoću bočne tipke za zaustavljanje.
 • bezalatni zatvarača spremnika ulja
  Bezalatno zatvaranje spremnika za ulje

  Prozirni spremnik za ulje i bezalatni zatvarač spremnika ulja olakšavaju provjeru razine ulja.

STIHL MSA 200 C-B

Pribor

 • AL 300 brzi punjač.jpg
  AL 300 brzi punjač
  Ovaj brzi punjač kompatibilan je sa svim akumulatorskim baterijama iz aku sistema COMPACT i PRO (skraćeno: „AP“ ili „AK“). STIHL AL 300 brzi i punjač opremljen je pasivnim hlađenjem aku baterija i LED indikatorom statusa napunjenosti. Uređaj radi sa strujnim naponom od 220 - 240 V. Što znači da AP 100 bateriju može u potpunosti napuniti za 50 min, AP 200 55 minuta i AP 300 za 75 min. No, ne morate nužno u potpunosti napuniti bateriju. Zadnjih 20 % napunjenosti uzima otprilike trećinu vremena punjenja. To je zbog činjenice da se na kraju struja punjenja kontinuirano smanjuje kako bi zaštitila ćelije litij-ionskih baterija. Dakle, za 80% napunejnosti baterije trebate samo oko dvije trećine navedenog vremena punjenja.
  Specifikacija
  Struja napajanja (A)
  Vrijeme punjenja AP 200
  Nazivni napon V
  Vrijeme punjenja AP 300
  Kapacitet kW
  Vrijeme punjenja AP 100
  Težina kg
  Nazivna struja A

  Proizvod

  Cijena
  • AL 300 brzi punjač197,00 KM*
STIHL MSA 200 C-B

Akumulatorska baterija

 • AP 300
  Akumulatorska baterija AP 300

  Litij-ionska akumulatorska baterija napona 36V i kapaciteta 227 Wh. Vrijeme rada bez dopunjavanja ovisi o uređaju za koji se koristi. Zahvaljujući integriranom indikatoru punjenja s četiri LED diode možete uvijek provjeriti stanje napunjenosti baterije. Pokazatelj razine napunjenosti aktivira se pritiskom na tipku kada je punjenje dovršeno. Elektronički nadzor baterije STIHL AP 300  sprječava prekomjernu napunjenost ili pregrijavanje baterije.  Kompatibilna s punjačima AL 100, AL 300 i AL 500.  

  Specifikacija
  Težina kg
  Kapacitet Wh
  Napon V
  Akumulatorska tehnologija

  Proizvod

  Cijena
  • Akumulatorska baterija AP 300402,00 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK