Unikomerc Yt kanal

MI 632

Novi kriteriji košnje

MI 632

Kataloški broj: 6309 011 1400

Povećaj
Slike

Kontrolirana dinamičnim planom košnje i opremljena inteligentnim sistemom  kontrole napunjenosti akumulatora ova robotska kosilica bez problema održava travnjake do 3000 m² površine u najkraćem mogućem roku. Shodno radnom režimu zadanom od strane korisnika, ova kosilica može pokositi 1000  m² tjedno za nekih 13 i pol radnih sati. U slučaju promjene u zadanom radnom režimu uslijed vanjskih faktora (kiše) kosilica samostalno reprogramira ostatak tjednog plana, kako bi se zadani radni zadatak ispunio.

Verzija

Cijena
 • MI 632 Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2019. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MI 632

Specifikacija

Prikladna za travnjake (m ²)do 3000
Optimalna površina travnjaka m²1000
Vrsta akumulatoraLitij-ion 24V 130 Wh
Brok okretaja / min3.150
Širina košnje cm28
Visina košnje mm20-60
Podešavanje razine košnje15-stupanjsko (centralno podešavanje)
Težina uređaja kg13
Zajamčena razina zvučne snage LWA dB (A) 1) 63
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA dB (A)50
Faktor nesigurnosti KpA dB (A)2
Materijal kućišta Polimer
MI 632

Posebne značajke

 • Integrirana zaštita od krađe
  Integrirana zaštita od krađe

  Vašu kosilicu ne morate držati na lancu. Čim dođe do neovlaštenog pomicanja kosilice, pokušaja preokretanja ili podizanja, kosilica emititra snažan upozoravajući zvučni signal.

 • Upravljačka ploča
  Upravljačka konzola

  Upravljačka konzola s LCD zaslonom s dobrim pozadinskim osvjetljenjem može se odvojiti od uređaja. To omogućava da kosilicu programirate uspravni, a i olakšava ručno upravljanje.

 • Docking Station
  Stanica za punjenje

  Ako pada kiša ili su baterije prazne, robotska kosilica samostalno će se uputiti na priključnu stanicu i pristupiti punjenju akumulatora. Zahvaljujući svom sistemu inteligentnog planiranja rada kosilica sama odlučuje o odabiru režima punjenja - da ima vremena za punjenje akumulatora normalnim režimom ili zbog skorih obaveza mora puniti akumulator brzim načinom.

 • Kotači protiv proklizavanja
  Pogonski točkovi s protuklizećim profilom

  Prilikom korištenja u gušćoj travi ili kod košnje rjeđim režimom ili na nagibima profilirani pogonski točkovi omogućavaju nesmetanu vožnju uređaja, a i sam profil na točkovima uobličen je tako da omogućava samočišćenje.

 • Sustav za košnju s mljevenjem otkosa
  Sistem za košnju s mljevenjem otkosa

  Prilikom košnje otkos biva samljeven zbog čega ponovno pada na tlo i vraća mu hranjive tvari. Nož za mljevenje otkosa ostaje dugo oštrim i nabrušenim. Prilikom svakog zaustavljanja sistema za košnju smjer vrtnje noža mijenja se pri sljedećem pokretanju, što osigurava ravnomjerno trošenje noža s obe strane. Dođe li do potrebe za promjenom noža, ona se obavlja ručno i bez potrebe za dodatnim alatima.

 • Pribor MI 632
  Standardna oprema

  Uz kosilicu se isporučuje sljedeća serijska oprema: Stanica za punjenje, nož za košnju, kabel za ograničenje područja košnje (150 m), kočići za učvršćivanje kabla, priključnice (2 kom), žični spojnik (3 kom). 

 • iProtect krovni otvor
  iProtect krov

  Za predjele bogate suncem predlažemo kupnju zaštitne nadstrešnice. Ona će štiti vaš uređaj, a time mu produžiti radni vijek.

MI 632

Pribor

 • Žica ARB 150
  Granična žica ARB 150

  Kolut sa 150 m žice za ograničavanje područja košnje.

 • Zakucavanje AFN 051
  Klinovi za učvršćivanje AFN 051, pakiranje 50 komada

  Klinovi za učvršćivanje AFN 051, pakiranje 50 komada

 • IProtect krov AIP 600
  IProtect zaštitna nadstrešnica AIP 600

  Za predjele bogate suncem predlažemo kupnju zaštitne nadstrešnice. Ona će štiti vaš uređaj, a time mu produžiti radni vijek.

 • Priključci za žice ADV 010
  Žični spojnik ADV 010, pakiranje 10 komada

  Žični spojnik, 10 komada.

 • Terminalni priključak AKS 010
  Stezni priključak AKS 010, pakiranje 10 komada

  Stezni priključak AKS 010, pakiranje 10 komada.

 • Docking station ADO 600
  Stanica za punjenje ADO 600

  Stanica za punjenje ADO 600.

VIKING robotske kosilice kompletno su opremljene. Kabel za ograničenje područja košnje, klinovi, priključci i ostala oprema uključeni su u paket serijske opreme. Gornja lista dana je na uvid kako bi se omogućila eventualna naknadna kupnja nekog od elemenata u slučaju potrebe za proširenjem područja za košnju.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK