Unikomerc Yt kanal

MH 685 u setu s plugom za okopavanje i točkovima

Snažna motorna kopačica za velike površine u setu s plugom za okopavanje i točkovima

MH 685

Kataloški broj: 6241 011 3932

Povećaj
Slike

U SETU S PLUGOM ZA OKOPAVANJE I KOTAČIMA. Snažna motorna kopačica za velike površine STIHL MH 685 pogodna je za širok spektar različitih vrsta tla s obzirom na tvrdoću i stupanj obrađenosti. Motor ove kopačice dovoljno je snažan da može obrađivati tlo za pripremu novih gredica i obradivih površina. Ovi zahtjevni radovi mogući su zahvaljujući antivibracijskom ovjesu između prijenosa kopačica i ručki te izvrsno osmišljenom rasporedu težine uređaja. Udobnost i učinkovitost rada postiže se odličnom prilagodljivošću upravljačkog sklopa opcijama podešavanja visine i nagiba ručki s obzirom na visinu korisnika. Kopačica je opremljena mogućnošću hoda unaprijed i unatrag, a preciznost upravljanja dodatno je olakšana podesivim crtalom na stražnjoj strani kopačice. Širina kopanja od 85 cm prilagodljiva je pomoću montažnih kopačica, čijim skidanjem radni opseg možemo suziti na 60 cm, idealno za rad na manjim površinama. Kućište prijenosa napravljeno je od izuzetno otporne aluminijske legure, osovina pužnog prijenosa je od nehrđajučeg čelika, dok je zupčanik pužnog prijenosa izrađen od brončane legure koja je otporna na habanje. Transportni točkovi montirani su na način da se pri radu vrlo jednostavno i lako sklope, a služe za transport ili skladištenje uređaja. 

Verzija

Cijena
 • MH 685 u setu s plugom za okopavanje i točkovima 1699,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MH 685

Specifikacija

Radna širina (cm)85
Vrijednost vibracija ahw ( m / s ²)6 m / s ²
Faktor Nesigurnost K 2,40 m / s ²
Zajamčena razina zvučne snage LWA 93 dB (A)
Zapremnina spremnika 1,4 l
Promjer noževa 32 cm
Faktor Nesigurnosti Kpa 3 db (A)
Tip motora Kohler serija XT800 OHV SC
Pogon 1 V + 1 R
Nazivna snaga (kW/KS)2,9 / 3,9
Zapremnina motora (cm3)173
Težina (kg)46
MH 685

Posebne značajke

 • Položaj za čišćenje MH 685
  Položaj za čišćenje

  U ovom položaju za čišćenje noževi za okopavanje mogu se vrlo jednostavno čistiti, montirati i demontirati.

 • Jednostavno aktiviranje gasa MH 685
  Jednostavno aktiviranje gasa
  Motornom kopačicom možete upravljati dvjema ručkama. Stoga se funkcija gasa nalazi na dohvat ruke na način da je za vrijeme upravljanja moguće palcem istovremeno aktivirati regulator broja okretaja na upravljaču. To omogućava kontrolu brzine pri radu. 
 • Antivibracijski sistem MH 685
  Antivibracijski sistem

  Antivibracijski sistem integiran je u element na upravljaču. On smanjuje vibracije motora što smanjuje i napor pri dužem upravljanju uređajem. 

 • Noževi za okopavanje

  Noževi za okopavanje imaju posebno razvijen oblik i iznimno učinkovito okopavaju tlo optimiziranim redoslijedom zahvata. 

 • Kočiona poluga MH 685
  Kočiona poluga koja se može zakretati
  Kočionom polugom može se postaviti dubina kopanja kao i brzina pogona naprijed. Ona olakšava i rad s motornom kopačicom na uskim prolazima i krivinama. Osim toga je lako dostupna za podešavanje, može se jednostavno visinski prilagoditi u 3 razine i ima zaštitu od ispadanja. 
 • Točkovi za transport MH 685
  Točkovi za transport i skladištenje uređaja
  Za jednostavan transport ovaj uređaj opremljen je točkovima koji se mogu pri radu jednostavno podignuti kako ne bi ometali rad i opet spustiti za transport uređaja od jedne do druge radne tačke ili za transport do skladišnog prostora gdje odlažemo uređaj. 
 • Kohler motor sa SmartChoke sistemom MH 685
  Kohler motor sa SmartChoke sistemom pokretanja
  STIHL motorna kopačica opremljena je četverotaktnim Kohler motorom s OHV tehnologijom. Ventili na gornoj strani jamče posebno čisto i učinkovito sagorijevanje mješavine benizna i zraka. SmartChoke sistem osigurava jednostavno i pouzadno pokretanje motora. 

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK