Unikomerc Yt kanal

ME 235

Okretna, kompaktna i bez ispušnih plinova

ME 235

Električna kosilica serije 2 plijeni svojim kompaktnim dimenzijama, okretnošću i težinom od svega 13 kg. Stoga je laka i za košnju oko grmlja. Visina košnje lako se centralno podešava u 5 stupnjeva. Košara za travu zapremnine 30 litara i s integriranim pokazivačem napunjenosti lako se i jednostavno prazni. 

Kataloški broj: 6311 011 2406

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • ME 235 Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2019. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

ME 235

Specifikacija

Prikladna za travnjake (m ²)300
Širina košnje cm33
Nazivna snaga W1200
Visina košnje mm25-65
Zapremnina košare l30
Težina (kg)13
Pogonne
Zajamčena razina zvučne snage LWA dB (A)93
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA dB (A)80
Nesigurnost KpA dB (A)2
Vrijednost vibracija AHW m / s ²1.4
Faktor Nesigurnost K m / s ²0.7
ME 235

Posebne značajke

 • Sklopiva ručka
  Sklopiva ručka

  Zahvaljujući preklopnim ručkama VIKING kosilice lako se i bez napora prenose. Isto tako, ta značajka ih čini lakim za skladištenje zbog smanjenih dimenzija.

 • Tragegriff(e)
  Ručka(e) za prenošenje

  Ručke za prenošenje integrirane su u kućište. Također, olakšavaju prekretanje uređaja u svrhu čišćenja ili skladištenja. 

 • Kompaktno i robusno plastićno kučište.jpg
  Kompaktno i robusno kućište od polimera

  Jednodijelno kućište od polimera ugrađeno na VIKING kosilice i sječkalice izrađeno je od materijala posebno otpornog na udarce, visoku temperaturu i na UV-zrake.

 • Höhenverstellbarer Holm
  Ručke podesive po visini

  Odgovarajućim podešenjem do udobnog rada: ručke podesive po visini u 2 stupnja s obzirom na visinu korisnika omogućavaju udobniju košnju. Vijci koji spajaju okvir ručki opremljeni su maticama sigurnim od gubitka.

 • podešavanje visine rezanja s3
  Centralno podešavanje visine košnje

  Pomoću 5-stupanjskog centralnog podešavanja visine košnje kosilicu možemo lako i brzo prilagoditi terenu, vrsti trave odnosno režimu košnje na našoj okućnici.

 • integrirani soj reljef za kabel
  Integrirani držač kabla

  Držač produžnog kabla integriran je u sklop priključka i prekidača, kako ne bi došlo do neželjenog iskapčanja utičnice. 

 • Inovativan dizajn košare za travu
  Inovativan dizajn košare za travu

  Zahvaljujući otvorima za zrak usmjerenima prema tlu, kao i poklopcu košare bez otvora otkos i prašina ne dižu se u zrak tijekom rada. To rezultira manjim onečišćenjem uređaja. Pokazivač napunjenosti košare pravovremeno će upozoriti korisnika kad je vrijeme pražnjenja, a koje je olakšano pomoću jednostavnog rasklapanja poklopca i košare.

 • indikator
  Pokazivač napunjenosti košare

  Kod svih VIKING kosilica s izbacivanjem otkosa košare za njegovo skupljanje opremljene su integriranim pokazivačem napunjenosti. On će pravovremeno upozoriti korisnika kada je vrijeme za pražnjenje košare.

 • Propelerski nož za košnju
  Propelerski nož za košnju

  Propelerski nož za košnju tako je uobličen da svojim okretanjem u aerodinamičnom tunelu za otkos u kućištu kosilice razvija snažnu zračnu struju, koja odiže travu polegnutu uz tlo, uzdiže otkos i tjera ga kroz tunel za transport otkosa u košaru za travu.  Time su učinak košnje i pohrana otkosa u košari garantirano optimalni.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK