Unikomerc Yt kanal

MB 650 V

Snažna kosilica s Vario pogonom

MB 650 V

Snažna benzinska kosilica za velike travnjake do 2000 m² površine. Vario pogon omogućava postupno ubrzavanje, čime se štedi pogonski sistem kosilice, a i povećava udobnost rada. Sistem lakog pokretanja može bez problema pokrenuti motor. Dugotrajno aluminijsko kućište s izmjenjivim lajsnama za čišćenje i ručkom za nošenje uređaja. Sa širinom otkosa od 48 cm i kvalitetnim B&S motorom ova kosilica precizno i brzo uređuje i velike travnjake.

Kataloški broj: 6360 011 3412

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • MB 650 V Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2019. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MB 650 V

Specifikacija

Prikladna za travnjake (m ²)do 2.000
Širina košnje cm48
Tip motoraB & S 675 RS
Snaga motora pri broju okretaja r / min2,5 kW / 3,4 KS 2.800 okretaja/min
Visina košnje (mm) 30-85
Zapremnina košare l75
Težina kg42
PogonVario
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA dB (A)83
Materijal kućištaAluminij
Zajamčena razina zvučne snage LWA dB (A) 96
Vrijednost vibracija AHW m / s ²3,50 / 1,75
Nesigurnost KpA dB (A)2
Faktor Nesigurnost K m / s ²1.75
Funkcija malčiranjaDa

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MB 650 V

Posebne značajke

 • Vario pogon
  Vario pogon

  Pogonski sklop motornih kosilica namijenjen je da olakša prvenstveno košnju većih površina ili blagih nagiba. Pogonski dio stavlja se u funkciju pritiskom na polugu za aktiviranje, smještenu na upravljačkoj ručki. Time se bezstepeno regulira pogon točkova - tako se uvijek može izabrati idelna brzina. VIKING kosilice opremljene su pogonima s jednom, a i do tri brzine, ovisno o modelu kosilice.

 • Inovativan dizajn košare za travu
  Inovativan dizajn košare za travu

  Zahvaljujući otvorima za zrak usmjerenima prema tlu, kao i poklopcu košare bez otvora otkos i prašina ne dižu se u zrak tijekom rada. To rezultira manjim onečišćenjem uređaja. Pokazivač napunjenosti košare pravovremeno će upozoriti korisnika kad je vrijeme pražnjenja, a koje je olakšano pomoću jednostavnog rasklapanja poklopca i košare.

 • Ručka S6
  Prijenosne ručke

  U kućište su integrirane dvije prenosne ručke, koje omogućuju lakši utovar i istovar kosilice iz vozila, a olakšavaju i prijenos po stubama. Istovremeno ručke služe i kao odbojnici čime štite kućište od oštećenja pri kontaktu s preprekom.


 • Spremni Početak motora
  Sistem laganog pokretanja motora ReadyStart

  Motor ove kosilice opremljen je inovativnim sistemom za olakšano pokretanje pogonskog uređaja ReadyStart. Sistem omogućuje olakšano pokretanje s uštedom snage. Motor je opremljen automatskim čokom, koji prepoznaje temperaturu motora i s obzirom na koju se automatski podešava.

 • zamjenjivi branik
  Izmjenjivi branik

  Dodatnu zaštitu kućišta prilikom košnje duž zidova i ivica pružaju plastične lajsne za čišćenje. Ako se istroše mogu se vrlo jednostavno zamijeniti novima.

 • Podešavanje Srednja visina rezanja S56
  Centralno podešavanje visine košnje

  Visina košnje podesiva je na nekoliko razina, pomoću sistema poluga i opruga, upravljivih jednom ručkom. Opružni sklop ovog sistema kompenzira masu uređaja, pa je podešavanje visine košnje moguće bez napora.

 • Upravljač podesiv po visini
  Upravljač podesiv po visini

  Pravim podešenjem do udobne košnje: upravljačka ručka podesiva je po visini u 3 stupnja, ovisno o visini korisnika, međutim ova funkcija nimalo ne umanjuje stabilnost i upravljivost kosilice.

 • Kućište od aluminijskog talčnog lijeva
  Aluminijsko kućište

  Ova izvedba kućišta odlikuje se visokom stabilnošću, a malom masom. Elektrolitska zaštita zaslužna je za dugovječno očuvanje glatkih površina kućišta od oštećenja prouzročenih utjecajem otapala u gorivu ili korozijom.

 • Lagani pogonski kotači
  Lagani pogonski točkovi

  Točkovi na VIKING kosilici, unatoč maloj masi, iznimno su robusni i dugovječni. Opremljeni su s dva kuglična ležaja. Pogonski točkovi svoju veliku vlačnu moć i stabilnost smjera vožnje zahvaljuju solidnom profilu integriranom u gaznu površinu točka.

 • Sklopiva ručka
  Sklopiva ručka

  Zahvaljujući preklopnim ručkama VIKING kosilice lako se i bez napora prenose. Isto tako, ta značajka ih čini lakim za skladištenje zbog smanjenih dimenzija.

 • Funkcija usitnjavanja
  Funkcija usitnjavanja

  Izvrsno gnojivo je sama trava. Redovitom košnjom pomoću noža za mljevenje otkosa omogućavamo da sitne čestice otkosa padaju na tlo travnjaka. Time travnjaku vraćamo hranjive tvari, dio vlage i štitimo ga od isušivanja i sunčevih zraka.

 • Multi oštrica.jpg
  Multi oštrica

  Multi oštrica noža za košnju nudi mogućnost presijecanja vlati trave na četiri različite visine, čime se otkos usitnjava u vrlo male čestice. Kod košnje s košarom za skupljanje otkosa na ovaj način priređujemo materijal za komposter, dok prilikom košnje s lopaticom za zatvaranje izlaznog tunela za otkos fine čestice trave ostaju u zračnom tunelu kućišta. Tako bivaju usitnjene u vrlo fine čestice, uzlazna struja zraka više ne odiže od tla, zbog čega padaju na travnjak.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MB 650 V

Pribor

 • Kit 650.jpg
  Komplet za usitnjavanje Kit 650

  Komplet za usitnjavanje 650 za seriju T6 sa širinom košnje 48 cm. Sastoji se od umetka za blokadu tunela za otkos i noža za usitnjavanje. Prilikom košnje trava biva usitnjena do u vrlo male čestice, koje poslije košnje ostaju u travnjaku i vraćaju mu dio hranjivih tvari i vlage. Na ovaj način štedi se vrijeme i trud potrebni za uklanjanje, pražnjenje i zbrinjavanje otkosa.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK