Unikomerc Yt kanal

Kožne čizme ADVANCE GTX

S GORE-TEX ® membranom

Motorna pila kožne čizme ADVANCE GTX.jpg
Gornjište od visokokvalitetne goveđe velur kože za profesionalno korištenje pri radu s motornim pilama na kosinama i kod njege stabala. Robusni elementi za vezanje s kukicama za zatezanje, omčice koje lako klize, vodootporna membrana GORE-TEX® koja odlično diše, posebno upijajući ergonomski uložak koji se može izvaditi, dodatna zaštita od habanja i vlage zahvaljujući gumiranom rubu, amortizirajući međupotplat od poliuretana, visoka stabilnost pri hodanju zahvaljujući protukliznom specijalnom profiliranom potplatu.

Kataloški broj: 0000 885 38..

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • Kožne čizme ADVANCE GTX Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Motorna pila kožne čizme ADVANCE GTX.jpg

Specifikacija

Težina kg2.5
Veličina39-48
Visina sare cm20
Klasa zaštite od presijecanja 2
DIN EN ISO 17249 Da
DIN EN ISO 20345Da
Motorna pila kožne čizme ADVANCE GTX.jpg

Posebne značajke

 • Čvrstoća
  Čvrstoća

  Šumarske čizme uobličene su za najveće napore. U labaratorijskom pogonu za ispitivanje potplati čizama strojno se savijaju u svrhu ispitivanja otpornosti na pregibanje, s time da moraju izdržati 100.000 pregiba bez oštećenja.

 • Ispitivanje tvrdoće
  Ispitivanje tvrdoće

  Čelična kapa koja štiti nožne prste i stopalo mora izdržati pad težine od 200 kg s visine od 1 metra.

 • Izrežite Protection
  Zaštita od presijecanja

  Zaštita od presijecanja ugrađena je u obuću za rad u šumi, štiti najizloženije dijelove stopala i noge od povrede. U to ubrajamo manžetu sare, područje Ahilove tetive, te jezik.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK