Unikomerc Yt kanal

HT 103

Vrlo snažna 1,4 KS profesionalna pila s 4-MIX ® motora i teleskopskom osovinom

HT 103
Profesionalni kresač visokih grana za radove u voćnjaku i za njegu stabala. Lagan kompaktni prigon s maticom koja ne spade na poklopcu lančanika, optimiziran učinak rezanja zahvaljujući 1/4"-PM3 lancu pile, 4-MIX®-Motor s pojednostavljenim sistemom pokretanja. Visoka ergonomija i čvrstoća pri vođenju pomoću četverokutne teleskopske
osovine smanjene težine, ukupna dužina 270 – 390 cm.

Kataloški broj: 4182 200 0141

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • HT 103 1778,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

HT 103

Specifikacija

Zapremnina (cm3):31,4
Snaga kW / KS:1,05 / 1,4
Težina kg:7.2
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)89
Razina zvučne snage dB (A) 2)106
Vrijednost vibracija lijevo m / s ² 3)3,6
Vrijednost vibracija na desnoj m / s ² 3) 4,3
STIHL lanac Oilomatic (korak):1/4 "P
Ukupna dužina (cm):270-390
HT 103

Posebne značajke

 • STIHL 4-MIX®-Motor
  STIHL 4-MIX®-Motor

  Kombinira prednosti 2-taktnog i 4-taktnog motora. Manje ispušnih plinova, nije potreban servis ulja i prihvatljive je zvučne slike. Velikog okretnog momenta i visoke učinkovitosti.

 • Automatska dekompresija
  Automatska dekompresija

  Dekompresijki sustav produljuje vrijeme otvorenosti ventila u fazi pokretanja motora. To smanjuje opterećenje na užetu za pokretanje.

 • Zvučno apsorbirajući sustav.jpg
  Antivibracijski sistem

  Snažne vibracije na točkama prihvata motornih uređaja mogu dovesti do poremećaja cirkulacije u rukama i šakama.  Stoga je STIHL razvio učinkovit antivibracijski sistem. Motorni uređaji opremljeni AV sistemom  generiraju na točkama prihvata znatno manje štetnih vibracija.

 • Remen za nošenje.jpg
  Sustav remenog ovjesa

  STIHL Sustav remenog ovjesa olakšava dulja razdoblja neprekidnog rada, i nude punu slobodu kretanja prilikom korištenja uređaja. STIHL sustav ovjesa uobličen je sukladno potrebama koje nameće svaki pojedini uređaj. Posavjetujte se sa svojim STIHL trgovcem o optimalnoj metodi ovjesa vašeg uređaja.

 • Zaštitne naočale.jpg
  Zaštitne naočale

  Za veću sigurnost pri radu. Naočale su dobro ventilirane i imaju široku bočnu zaštitu.

  Proizvod

  Cijena
  • Zaštitne naočale 6,74 KM*
 • teleskopska vratila.jpg
  Teleskopska pogonska osovina

  Teleskopske pogonske osovine mogu se razvući od 2,70m do 3,90m, čime omogućavaju odsijecanje grana i do na 5 m visine.  • multi-funkcionalna ručka.jpg
  Multifunkcionalna ručka

  Sve kontrole za upravljanje motorom integrirane su u multifunskcijsku ručku. Rad sa strojem jednostavan je i siguran - ruka ostaje na ručki.

 • Dodatna pumpa za gorivo
  Dodatna pumpa za gorivo

  Dodatna pumpa za gorivo koje je integrirana u fergazeru. Prije pokretanja motora tiskate tu pumpicu da dovedete benzin u fergazer. I nakon duljeg prestanka rada, motor se neće dugo paliti.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK