Unikomerc Yt kanal

HS 45, 60 cm

Lagani ulazni model škara za živicu

HS 45, 60 cm

Kataloški broj: 4228 011 2927

Povećaj
Slike

Izuzetno lagani ulazni model škara za živicu za njegu žive ograde i grmlja oko kuće i u vrtu. Vrlo dobre za šišanje niskih grmova i žive ograde do visine prsa. Posebno uobličeni noževi pružaju čist i precizan rez. Noževi za rezanje živice izrađeni su u tvornici STIHL u švicarskom gradu Wil i odlikuju se "švicarskom preciznošću".

Verzija

Cijena
 • HS 45, 60 cm 620,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

HS 45, 60 cm

Specifikacija

Zapremnina cm ³27.2
Snaga kW / KS0,75 / 1
Težina kg 5
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)98
Razina zvučne snage dB (A) 2)105
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3) 5,6 / 9,7
Ukupna dužina cm110
Broj okretaja 1/min3800
Dužina rezanja cm60
Razmak između zubaca mm30
HS 45, 60 cm

Posebne značajke

 • Stihl ElastoStart
  STIHL ElastoStart

  Kod motora s unutrašnjim sagorijevanjem uslijed kompresije u cilindru stvara se otpor prilikom procesa pokretanja motora. STIHL ElastoStart je specijalna ručica koja omogućuje ravnomjeran postupak pokretanja bez naglog pojavljivanja vršne snage. Intergrirani amortizacijski element pritom izravna tijek snage koja nastaje prilikom pokretanja. Na takav način znatno se olakšava postupak pokretanja.

 • Obostrano rzanje noža
  Dvostrani noževi

  STIHL dvostrani noževi omogućuju oblikovanje živice i grmlja u oba pravca rada, što olakšava precizno uređivanje kuteva žive ograde.

 • Obostrana oštrica
  Jednostrano brušeni noževi

  Dvostrani noževi STIHL škara za živicu jednostrano su brušeni. Posebno razvijena geometrija reznih zubaca osigurava optimalnu snagu rezanja.

 • Dugotrajni filter zraka
  Dugotrajan sistem filtriranja zraka

  Pruža duge intervale između čišćenja i pouzdanu zaštitu motora.

 • Elektronički sustav paljenja
  Elektronički sistem paljenja

  Potpuno zatvoreni elektronički sistem paljenja osigurava pouzdano pokretanje i nesmetani rad motora. Visoki napon paljenja osigurava stabilnu iskru i dugo trajanje iskre. To dovodi do poboljšanog izgaranja goriva i niže emisije nesagorenog goriva u ispušnim plinovima.

 • Ručna pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon duže pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

 • Ručka
  Ovjesna ušica

  U kućištu uređaja smještena je ušica za ovjes radi sigurnog i jednostavnog vješanja uređaja na zid.

 • STIHL sustav protiv vibracija
  STIHL Antivibracijski sistem

  Gumeni amortizeri i čelične opruge prijenos vibracija na ručke smanjuju na minimum, što omogućuje udobniji rad s manjim utroškom snage.


Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK