Unikomerc Yt kanal

Gumene čizme za rad s motornom pilom ECONOMY

Sare na vezanje i reflektirajuće trake

Motorne pile Wellies EKONOMIJA.jpg

S grubim čepovima na profiliranim gumenim potplatima, dobro prijanjaju. Varijabilno podesiv tekstilni rub sare na vezanje i za vrlo snažne listove, lagane zbog niske sare, profiliran središnji dio potplata, visok stupanj stabilnosti pri hodanju zahvaljujući profiliranom potplatu. Zadovoljavaju normu EN ISO 17249, razina zaštite 1 (odgovara 20 m / sek). Veličina 39 – 47.

Kataloški broj: 0000 884 93..

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • Gumene čizme za rad s motornom pilom ECONOMY 164,45 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Motorne pile Wellies EKONOMIJA.jpg

Specifikacija

Težina kg2.9
Veličina39-47
Visina sare cm32
Stupanj zaštite od presijecanja1
DIN EN ISO 17249Da
DIN EN ISO 20345Da
Motorne pile Wellies EKONOMIJA.jpg

Posebne značajke

 • Čvrstoća
  Čvrstoća

  Šumarske čizme uobličene su za najveće napore. U labaratorijskom pogonu za ispitivanje potplati čizama strojno se savijaju u svrhu ispitivanja otpornosti na pregibanje, s time da moraju izdržati 100.000 pregiba bez oštećenja.

 • Ispitivanje tvrdoće
  Ispitivanje tvrdoće

  Čelična kapa koja štiti nožne prste i stopalo mora izdržati pad težine od 200 kg s visine od 1 metra.

 • Reflektirajuća traka / reflektirajuće trake
  Reflektirajuće trake / reflektirajuće vrpce

  Vidjeti i biti viđen važna su pomoć za prevenciju nesreća. Stoga su velike plohe u signalnim bojama ili premazane reflektirajućim premazom važno svosjstvo STIHL zaštitne šumarske opreme

 • Izrežite Protection
  Zaštita od presijecanja

  Zaštita od presijecanja ugrađena je u obuću za rad u šumi, štiti najizloženije dijelove stopala i noge od povrede. U to ubrajamo manžetu sare, područje Ahilove tetive, te jezik.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK