Unikomerc Yt kanal

GS 461

Reže beton, skraćuje cijevi i probija zidove

GS 461

Kataloški broj: 4252 200 0003

Povećaj
Slike

Snažan 4,3 kW rezač kamena opremljen posebnom reznom garniturom. Za jednostaven i korekturne građevinske radove kao što su rezanje betonskih cijevi, kamena ili otvaranja prolaza u zidovima. Sa STIHL 2-MIX motorom i sustavom za pročišćavanje zraka HD2, posebno namijenjen za rad s velikim vremenskim razmacima između čišćenja. Integriran priključak za vodu u svrhu hlađenja rezne garniture, ispiranja i odvodnje prašine. Idealan za sanacijske radove u građevinarstvu, prepravljanja i korekcije.

Verzija

Cijena
 • GS 461 Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

GS 461

Specifikacija

Zapremnina (cm3)76,5
Snaga kW / KS4,3/5,8
Težina kg 1)7.6
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2105
Razina zvučne snage dB (A) 2)115
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3) 4.5 / 4
Rollomatic E vodilica, rezne duljine cm40
STIHL Tip lancaDijamantni rezni lanac
Korak lanca3/8 "
GS 461

Posebne značajke

 • Stihl 2-MIX motor.jpg
  Stihl 2-MIX-Motor

  STIHL dvotaktni motor s 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-MIX tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom i sistemom predispiranja komore za sagorijevanje. Količina nesagorenog goriva u ispušnim plinovima time je smanjenja i za do 70%, što zadovoljava EU II normu za ispušne plinove.

 • STIHL ElastoStart
  STIHL ElastoStart

  Kod motora s unutrašnjim sagorijevanjem uslijed kompresije u cilindru stvara se otpor prilikom procesa pokretanja motora. STIHL ElastoStart je specijalna ručica koja omogućuje ravnomjeran postupak pokretanja bez naglog pojavljivanja vršne snage. Intergrirani amortizacijski element pritom izravna tijek snage koji nastaje prilikom pokretanja. Na takav način znatno se olakšava postupak pokretanja.

 • Dijamantni lanac za brusni parač 36 GBM.jpg
  Dijamantni lanac za pilu za građevinarstvo 36 GBM

  Zahvaljujući prethodno nabrušenim dijamantnim dijelovima zuba lanca moguće ga je odmah koristiti bez predradnji. Ovaj lanac za građevinarstvo na svakom zubu ima dijamantni segment za učinkovit i točan rez. Izvedba pogonskih članaka s amortizacijskim učinkom čine rad mirnim i preciznim.

 • Vodilica Rollomatic G.jpg
  Vodilica Rollomatic G

  Vodilica za pilu za građevinarstvo opremljena je sustavom za odstranjivanje prašine strujanjem vode. Okretna zvijezda na vrhu vodilice također se ispire vodom. Zahvaljujući precizno usmjerenim mlaznicama u poklopcu lančanika tekućina za ispiranje ne prska po radniku. Ova vodilica opremljena je dodatnim otvorom za stezanje radi povećanja radnog opsega, te utvrđenim dijelom po kojem kliže lanac.

 • Postrano napinjanje lanca.jpg
  Postrano napinjanje lanca

  Pomoću sustava postranog napinjanja, te uz matice za pritezanje osigurane od gubitka proces napinjanja lanca, te pritezanje vodilice brzi su i jednostavni.

 • Priključak za vodu.jpg
  Priključak za vodu

  Priključak za vodu nalazi se direktno na uređaju i iznimno se lako montira. Dovod vode jednostavno se prekida, a sam priključak osiguran je od onečišćenja prilikom postavljanja uređaja na tlo. Ovaj priključak podjednako je važan za ispiranje rezne garniture od prašine, ali i za podmazivanje i hlađenje, kako lanca tako i vodilice.

 • Poklopac lančanika s dovodom vode
  Poklopac lančanika s dovodom vode

  Dovod vode za ispiranje i hlađenje učinkovito je projektiran i smješten u poklopcu lančanika. Voda je usmjerena u utor lanca na vodilici pomoću posebne sapnice.

 • Gumena zaštita.jpg
  Gumeni štitnik

  Gumeni štitnik postavljen je tako da štiti motor pile od oštećenja prilikom rezanja direktno uz zid.

 • Zvučno-apsorbirajuči sustav.jpg
  STIHL Antivibracijski sistem

  Snažne vibracije na točkama prihvata motornih uređaja mogu dovesti do poremećaja cirkulacije u rukama i šakama. Stoga je STIHL razvio učinkovit antivibracijski sustav. Motorni uređaji opremljeni AV sistemom tako generiraju na točkama prihvata znatno manje štetnih vibracija.

 • Dekompresija
  Dekompresijski ventil

  Dekompresijski ventil omogućava da dio komprimirane smjese iz cilindra bude ispušten, čime se olakšava pokretanje motora. Pri startanju ventil se sam zatvara.

 • Sustav dugotrajnog filtriranja zraka.jpg
  Sustav dugotrajnog filtriranja zraka

  Novorazvijen HD2 pročistač s filtracijskom plohom od polietilena, i do 70% finijih pora od flis i poliamid inačice, što ga čini učinkovitijim u uvjetima rada u finom pijesku. Otporan je na ulje i vlagu, te je time jednostavniji za čišćenje. Lako izmjenjiv bez upotrebe alata.

 • Spremnik za zatvaranje bez alata.jpg
  Bezalatni zatvarač spremnika

  Patentirani zatvarač spremnika goriva. Za otvaranje spremnika nije potreban dodatni alat, a mogućnost za prolijevanje goriva svedena je na minimum. 

GS 461

Pribor

 • Vodilica Rollmatic G.jpg
  Vodilica Rollmatic G

  Vodilica za pilu za građevinarstvo opremljena je sistemom za odstranjivanje prašine strujanjem vode. Okretna zvijezda na vrhu vodilice također se ispire vodom. Zahvaljujući precizno usmjerenim mlaznicama u poklopcu lančanika tekućina za ispiranje ne prska po radniku. Ova vodilica opremljena je dodatnim otvorom za stezanje radi povećanja radnog opsega, te utvrđenim dijelom po kojem kliže lanac.

  Specifikacija
  Podjela

  Proizvod

  Cijena
  • Vodilica Rollmatic G86,52 KM*
 • Dijamantni lanac 36 GBM.jpg
  Dijamantni lanac 36 GBM

  Za brzo i mirno mokro rezanje betona i tvrdog kamena. Niske razine vibracija, prikladan za rezanje cigle i duktilne cijevi od ljevanog željeza. Dijamantni segment prethodno je nabrušen.

  Proizvod

  Cijena
  • Dijamantni lanac 36 GBM784,13 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK