Unikomerc Yt kanal

GHE 250

Snažma električna sječkalica sa sistemom noževa za sjeckanje tvrđeg materijala

GHE 250

Kataloški broj: 6008 011 1030

Povećaj
Slike

Ova sječkalica je svestran radni alat za sve koji žele uvesti red u svom vrtu. Ona usitnjava tvrdi i meki, dugi i široki materijal iz Vašeg vrta - nož sječkalice usitnjava biljne ostatke kao i drvenasti materijal iz vrta - pouzdano, učinkovito i brzo. I srednje tvrde grane promjera do 30 mm savlada bez poblema zahvaljujući sendvič-izvedbi noževa za sjeckanje s Multi Cut reznom pločom. Miran i snažan pogon omogućen je zahvaljujući eletromotoru. Kućište i lijevak za punjenje materijalom za sjeckanje izuzetno su laki za rukovanje i sigurni. Zahvaljujući kosom velikom lijevku za punjenje materijala za sjeckanje omogućeno je sjeckanje tj. drobljenje materijala poput lišća, granja i biljnih ostataka. Ovaj uređaj je moguće lako transportirati i skladištiti zahvaljujući mogućnosti kipovanja i pomoću laganih točkova voziti od jedne točke rada do druge.

Verzija

Cijena
 • GHE 250 949,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

GHE 250

Specifikacija

Nesigurnost KWA2,7 dB(A)
Maksimalna debljina grana Ødo 30 mm
Nominalni napon230 V
Nesigurnost KpA3 dB(A)
Zajamčena razina zvučne snage LWAd103 dB(A)
Broj okretaja radnog alata2.800 o/min
Težina uređaja27 kg
Nazivna snaga2.500 W
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA92 dB(A)
GHE 250

Posebne značajke

 • Lijevak za punjenje materijalom izoliran od buke
  Lijevak za punjenje materijalom s malom razinom buke

  Lijevak za punjenje materijalom za sjeckanje na ovoj sječkalici dodatno je opremljen izolacijsko-apsorpcijskim slojem materijala u svrhu smanjenja buke generirane radom uređaja. Ovaj lijevak istodobno je opremljen zaštitnim elementom na otovru u lijevak koji za svrhu ima smanjenje emisije prašine i nečistoće uskovitlane prilikom sjeckanja materijala.

 • Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala
  Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala

  Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala  omogućava rad s minimumom vibracija.. Uspravni set noževa integriran  u skup noževa za sjeckanje osigurava segmente sasjeckanog materijala dovoljno malima da tako pripremljen materijal čini odmah spremnim za kompostiranje.

 • Sustav sigurnog zatvaranja uređaja
  Sistem sigurnog rada uređaja

  Ova sječkalica opremljena je sigurnosnim elementom. Elektromagnetski prekidač integriran u kućište sječkalice ne dozvoljava pokretanje pogonskog uređaja sječkalice ukoliko uređaj nije osiguran u cjelinu. Ovaj sigurnosni element ne dozvoljava pokretanje uređaja u trenucima čišćenja lijevka za punjenje, čišćenja sistema noževa za sjeckanje ili u trenutku zamjene ili okretanja noževa  za sjeckanje materijala. Sigurnosni prekidač integriran je u kućište uređaja, i kad se vijci za skidanje lijevka s kućišta otpuste, električni sistem pokretanja uređaja biva prekinut i sječkalicu je nemoguće pokrenuti. 

 • Prekidač s odabirom načina rada - sječkalica ghe 105
  Prekidač s odabirom načina rada

  Prekidač s odabirom načina rada omogućava i olakšava odabir načina rada sječkalice, budući da je tip materijala odabranog za sjeckanje predodređen smjerom vrtnje sistemaa noževa koji su za taj smjer, a time i za vrstu otpada, predodređeni. 

GHE 250

Pribor

 • ahb 050
  Praktična 50-litarska košara za prikupljanje sasjeckanog otpada AHB 050

  Ova praktična košara za prikupljanje sasjeckanog otpada  odgovara visini donjeg ruba lijevka za izbacivanje sasjeckanog materijala iz sječkalice. Njena zapremnina od 50 litara osigurava dulji nesmetani rad sa sječkalicom, a znatno olakšava prijenos sasjeckanog otpada na željeno mjesto. 

  Proizvod

  Cijena
  • Praktična 50-litarska košara za prikupljanje sasjeckanog otpada AHB 050 67,15 KM*
 • ATZ 150 za električne sječkalice
  ATZ 150, kosi lijevak s reznim sistemom Multi-Cut 150
  Ovaj set lijevka s reznim alatom Multi-Cut 150 služi za dogradnju na uređaj STIHL GHE 250 za optimalno sjeckanje čvrstog reznog materijala poput čvrstih grana. Uključuje kosi lijevak s reznim sistemom Multi-Cut 150. Ovaj set kompatibilan je s uređajima GHE 250 i GHE 260.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK