Unikomerc Yt kanal

GH 370 S

Snažna benzinska sječkalica za drvenasti i tvrdi materijal

gh 370s

Kataloški broj: 6001 200 0008

Povećaj
Slike

Snažna benzinska sječkalica za drvenasti materijal STIHL GH 370 S je ekspert kad se radi o sjeckanju drvenastog zelenog otpada. Njezin sistem noževa Multi-Cut 370 bez muke usitnjava drvenasti otpad kao i tvrđi materijal iz povrtnjaka u sitne segmente. Noževi rotiraju brzinom od 3.000 okretaja u minuti, što kao rezultat ima fino samljeveni zeleni otpad. Ova sječkalica može sasjeckati grane i do 45 mm promjera zahvaljujući iznimno snažnom benzinskom motoru. Lijevak za otpad širokog otvora omogućava efikasno usitnjavanje razgranatog granje bez zastoja i problema. Ova sječkalica namijenjena je izradi materijala za pripremu komposta, neovisno o električnoj mreži, što ju čini pogodnom za korištenje na mjestima udaljenima od strujnog priključka. Ovaj uređaj posebno je razvijen za maksimalno olakšanje transport svojim praktičnim prihvatnim ručkama te podvozjem širokog razmaka između velikih i robusnih točkova. 

Verzija

Cijena
 • GH 370 S 2339,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

gh 370s

Specifikacija

Nesigurnost KpA4 dB(A)
Snaga motora3,4 kW / 4,6 PS
Zajamčena razina zvučne snage LWAd102 dB(A)
Tip motoraSerie 850 EXi OHV RS
Rezni alatMulti-Cut 370
Maksimalna debljina grana Ø45 mm
Težina uređaja42 kg
Broj okretaja radnog alata2.400 U/min
Obujam motora190 cm³
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA92 dB(A)
gh 370s

Posebne značajke

 • Lijevak za punjenje materijalom izoliran od buke
  Lijevak za punjenje materijalom s malom razinom buke

  Lijevak za punjenje materijalom za sjeckanje na ovoj sječkalici dodatno je opremljen izolacijsko-apsorpcijskim slojem materijala u svrhu smanjenja buke generirane radom uređaja. Ovaj lijevak istodobno je opremljen zaštitnim elementom na otovru u lijevak koji za svrhu ima smanjenje emisije prašine i nečistoće uskovitlane prilikom sjeckanja materijala.

 • Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala
  Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala

  Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala  omogućava rad s minimumom vibracija.. Uspravni set noževa integriran  u skup noževa za sjeckanje osigurava segmente sasjeckanog materijala dovoljno malima da tako pripremljen materijal čini odmah spremnim za kompostiranje.

 • Sustav sigurnog zatvaranja uređaja
  Sistem sigurnog rada uređaja

  Ova sječkalica opremljena je sigurnosnim elementom. Elektromagnetski prekidač integriran u kućište sječkalice ne dozvoljava pokretanje pogonskog uređaja sječkalice ukoliko uređaj nije osiguran u cjelinu. Ovaj sigurnosni element ne dozvoljava pokretanje uređaja u trenucima čišćenja lijevka za punjenje, čišćenja sistema noževa za sjeckanje ili u trenutku zamjene ili okretanja noževa  za sjeckanje materijala. Sigurnosni prekidač integriran je u kućište uređaja, i kad se vijci za skidanje lijevka s kućišta otpuste, električni sistem pokretanja uređaja biva prekinut i sječkalicu je nemoguće pokrenuti. 

gh 370s

Pribor

 • ahb 050
  Praktična 50-litarska košara za prikupljanje sasjeckanog otpada AHB 050

  Ova praktična košara za prikupljanje sasjeckanog otpada  odgovara visini donjeg ruba lijevka za izbacivanje sasjeckanog materijala iz sječkalice. Njena zapremnina od 50 litara osigurava dulji nesmetani rad sa sječkalicom, a znatno olakšava prijenos sasjeckanog otpada na željeno mjesto. 

  Proizvod

  Cijena
  • Praktična 50-litarska košara za prikupljanje sasjeckanog otpada AHB 050 67,15 KM*
 • APO 030 - Benzinabsaugpumpe
  APO 030 - Usisna pumpa za gorivo

  Usisna pumpa za gorivo omogućava odstranjivanje goriva iz spremnika.

  Proizvod

  Cijena
  • APO 030 - Usisna pumpa za gorivo17,55 KM*
 • ATZ 300 za GH 370 S
  ATZ 300 ravni lijevak s reznim sistemom MultiCut 350
  Ovaj rezni set omogućava opremanje STIHL vrtne sječkalice za optimalno sjeckanje i usitnjavanje tvrđeg i mekšeg reznog materijala. On se sastoji od ravnog lijevka s velikim otvorom za rezni materijal uključujući sistem za rezanje MulitCut 370 S. Za STIHL benzinske sječkalice GH 370 S. 

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK