Unikomerc Yt kanal

BT 131

Uređaj za bušenje za jednog radnika, sa STIHL 4-MIX ® motor

BT 131

Uređaj za bušenje za jednog radnika, opremljen kočnicom QuickStop za bušenje tla svrdlima promjera 300 mm. Snažan STIHL  4-MIX ® motor s većim spremnikom za gorivo,okvir ručke s prigušenim vibracijama, upravljačka ručka s tipkom za zaustavljanje. QuickStop kočnica svrdla s polugom za aktiviranje zaustavlja prigon kada se svrdlo zaglavi ili zapinje.

Kataloški broj: 4313 011 2120

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • BT 131 2099,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

BT 131

Specifikacija

Zapremina cm ³36,3
Snaga kW / KS1,4 / 1,9
Težina kg 1)10,0
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)92
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3) 1,5 / 2,2
Broj okretaja 1/min200
BT 131

Posebne značajke

 • STIHL 4-MIX®-Motor
  STIHL 4-MIX®-Motor

  Kombinira prednosti 2-taktnog i 4-taktnog motora. Manje ispušnih plinova, nije potreban servis ulja i prihvatljive je zvučne slike. Velikog okretnog momenta i visoke učinkovitosti.

 • Dugotrajni pročistač zraka
  Dugotrajni pročistač zraka

  Dugotrajni pročistač zraka u kombinaciji s kompenzatorom nude nesmetan rad uređaja uz iznimno rijetku potrebu za čišćenje pročistača.

 • Multifunkcijska ručka
  Multifunkcijska ručka

  Sve kontrole za upravljanje motorom u jednoj ruci, što rad čini jednostavnim i pouzdanim, a ruka i dalje čvrsto drži ručku uređaja.

 • QuickStop kočnica svrdla
  QuickStop kočnica svrdla

  QuickStop kočnica svrdla s polugom za aktiviranje služi za trenutačno zaustavljanje vrtnje svrdla u slučaju da svrdlo tijekom bušenja zapne u podlozi. Kočnica se aktivira na način da se uslijed zapinjanja svrdla sam uređaj zakrene u suprotnom smjeru, zbog čega poluga za aktiviranje kočnice zapne za tijelo poslužioca i trenutno zaustavi vrtnju prigona svrdla. Kočnica se može aktivirati i rukom čime se olakšava oslobađanje eventualno zaglavljenog svrdla.

 • Kontaktno područje
  Prisloni jastučić

  Prisloni jastučić, sa svrhom amortiziranja rada uređaja i čvršćeg prihvata stroja bez opasnosti od nagnječenja.

 • Okvir sa prihvatnim ručkama sa sustavom protiv vibracija
  Okvir sa prihvatnim ručkama sa sustavom protiv vibracija

  Okvir sa prihvatnim ručkama opremljen je sistemom protiv vibracija, s ciljem olakšavanja rada pri dugotrajnom korištenju uređaja ili kod rada u tlu s preprekama (kamenje, šljunak, nanosi gline).

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK