Unikomerc Yt kanal

Akumulatorska baterija AP 100

AP 100

Kataloški broj: 4850 400 6520

Povećaj
Slike

STIHL litij-ionska akumulatorska baterija AP 100 napona 36 V i kapaciteta 94 kW, kompatibilna je s punjačima AL 100, AL 300, AL 500. STIHL AP 100 ne upotrebljavate samo za jedan  akumulatorski uređaj nego za sve uređaje iz STIHL akumualtorskog sistema PRO. Vrijeme rada sa STIHL AP 100 varira ovisno o vrsti uređaja koji koristite. LED diode prikazuju stanje napunjenosti baterije. Praktičnost rada s aku baterijama je višestruka, nema emisije ispušnih plinova i time je rad s ovim uređajima puno tiši od rada s uređajima s benzinskim motorima. I rukovanje je olakšano zahvaljujući malim vibracijama. Aku uređaji su posebno lagani što omogućava duže radne intervale i jednostavnije rukovanje.  Verzija

Cijena
  • Akumulatorska baterija AP 100 238,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

AP 100

Specifikacija

Težina kg0,9
Kapacitet Wh94
Napon V36
Akumulatorska tehnologija Litij-ion PRO

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK