Unikomerc Yt kanal

ADVANCE X-Treem zaštitne hlače

ADVANCE X Treem zaštitne hlače
S posebno visokom razinom komfornosti hlača sa zaštitom od presijecanja, visoko elastična ProElast tkanina za za bolju udobnost pri radu. Optimalne za penjanje i profesionalnu upotrebu pri izuzetno teškim uvjetima rada. Boja crna i signalno narančasta s reflektirajućim elementima. Meka unutarnja podstava koja se lako suši. Robustan materijal koji odbija vodu i prljavštinu u prednjem dijelu nogu i stražnjici, pogodan za radove u šumi. Štitnik u predjelu natkoljenica, od tkanine koja diše, koji se može povezati s cipelom. Zaštita od habanja pomoću obloga presvučenih keramikom. Od ultra laganog materijala sa zaštitom od presijecanja koji izvrsno diše AVERTIC™ pro lite, s ispitanom zaštitom EN 381. Ravni džepovi s patentnim zatvaračem na bokovima, stražnjici i bedrima. Otvori za ventilaciju s patentnim zatvaračem za regulaciju tjelesne temperature. Tregeri za hlače uključeni u opseg isporuke. Stupanj zaštite 1 (=ˆ 20 m/s), veličina XS-XXL.

Kataloški broj: 0088 342 04..

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
  • ADVANCE X-Treem zaštitne hlače Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

ADVANCE X Treem zaštitne hlače

Specifikacija

VeličinaXS-XXL
UV zaštitni faktor 40+
Temperatura pranja ° C 60
Klasa zaštite od presijecanja prema normi EN 381Stupanj zaštite 1 (=ˆ 20 m/s)

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK