Unikomerc Yt kanal

ADVANCE X-Light zaštitne hlače

Hlače x-light
Od ultra laganog materijala, razvijenog i proizvedenog samo za STIHL, sa zaštitom od presijecanja, materijal koji izvrsno diše AVERTIC™ pro lite (EN 381). Ovaj šesteroslojni materijal je za 20 % lakši od materijala korištenog kod ADVANCE linije. Boja crna, posebno prozračna tkanina u stražnjem dijelu nogavica za bolju ventilaciju stoga optimalne za vruće dane, potpuno elastične za bolju slobodu kretanja s ProElast, džepovi koji se mogu zatvarati, kombinezon hlače s dugim patentnim zatvaračem za jednostavno oblačenje i skidanje, reflektirajući detalji za dobru vidljivost. Stupanj zaštite 1 (=ˆ 20 m/s), veličina XS-XXL.

Kataloški broj: 0088 342 07..

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
  • ADVANCE X-Light zaštitne hlače 449,25 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Hlače x-light

Specifikacija

VeličinaS-XXL
UV zaštitni faktor 40+
Temperatura pranja ° C 60
Klasa zaštite od presijecanja prema normi EN 381Stupanj zaštite 1 (=ˆ 20 m/s)

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK