Unikomerc Yt kanal

RMI 632

Robotska kosilica s funkcijom usitnjavanja otkosa

RMI 632

Kataloški broj: 6309 011 1458

Povećaj
Slike

Ova kosilice je Allrounder ukoliko želite potpuno automatsku i samostalnu košnju i njegu većih travnjaka. Ovaj uređaj s robusnom i trajnom litij - ionskim akumulatorskom baterijom, opremljen je stabilnim nožem za košnju i malčiranje širine otkosa od 28 cm, idealnim za redovitu košnju površine do 3.000 m². Sistem za košnju usitnjava otkos u fine čestice koje ostavljene na tlu vraćaju zemlji važne mineralne tvari i vlagu. Visinu košnje moguće je podesiti na 15 razina. Za postizanje ravnomjernosti košnje, bez obzira na konfiguraciju terena, zadužen je Adaptive Slope Speed senzor koji fleksibilno prilagođava brzinu košnje specifičnosti terena (nagibima). Kosilica RMI 632 savladava nagibe i do 45 %. Pri kontaktu s preprekom dolazi do pomaka zaštitnog pokrova, opremljenog senzorima koji šalje signal upravljačkom sklopu kosilice da skrene na drugu putanju. Za prijenos obavijesti o stanju i radu uređaja brine se LCD zaslon koji je dio upravljačke konzole, a koji se može izvaditi iz uređaja za fleksibilnije i lakše upravljanje tj. programiranje. Na ovaj način moguće je saznati više o stanju uređaja, ili prepraviti spremljeni dinamički plan košnje. Za pravilnu instalaciju uređaja neophodan je set za instalaciju koji je u opsegu isporuke. STIHL iMow robotska kosilica posjeduje sve sigurnosne standarde, svojstvene svim uređajima STIHL kvalitete i zadanih standarda proizvodnje. Imajte na umu to da ovaj uređaj nije igračka. Tijekom njegovog rada na površinama koje se kose ne smije biti djece, životinja ili promatrača. Ostale potrebne informacije o korištenju uređaja naći ćete u Uputstvu za uporabu, a STIHL ovlašteni trgovac će na vaš zahtjev instalirati robotsku kosilicu.

Verzija

Cijena
 • RMI 632 4011,95 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RMI 632

Specifikacija

Optimalna površina travnjakado 3.000 m²
Maksimalni nagib terena45 %
Širina košnje28 cm
Visina košnje20-60 mm
Vrijeme košnje (Ø tjedno)36 h
Nazivna snaga120 W
Radni broj okretaja 3.150 o/min
Vrsta akumulatoraLitij-ion
Težina uređaja14 kg
Zajamčena razina zvučne snage LWA59 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA48 dB(A)
Nesigurnost KpA3 dB(A)
RMI 632

Posebne značajke

 • Bewegliche Haube
  Pokrov sa senzorima

  Robusni pokrov sa senzorima štiti STIHL iMow robotsku kosilicu od vremenskih utjecaja i prepreka. Integrirani senzori bilježe kontakt s objektima i mijenjaju smjera kretanja kosilice.

 • Mulchmähwerk
  Pogon za košnju i usitnjavanje otkosa

  Stabilni nož za sjeckanje i usitnjavanje otporan je na lomljenje i čak pri visokoj travi, te omogućuje precizan rez. Smjer okretanja noža mijenja se automatski pri svakom sljedećem pokretanju kosilice, što rezultira ravnomjernim trošenjem oštrica noža s obje strane. Noževi su opremljeni sistemom za čišćenje, a zamjena noža može se obaviti brzo i bez dodatnog alata. 

 • Herausnehmbare Steuerkonsole
  Odvojiva upravljačka konzola

  Odvojiva upravljačka konzola s integriranim visokokontrastnim zaslonom služi za jednostavno upravljanje, manualno usmjeravanje, te prikupljanje svih informacija o uređaju. Zaslon visoke osvijetljenosti omogućava upravljanje i u uvjetima snažnog sunčevog svjetla. Konzola je praktično smještena u kućište kosilice i moguće ju je izvaditi iz ležišta za komforno upravljanje uređajem.

 • Adaptive Slope Speed
  Adaptive Slope Speed (Prilagodljiva brzina na kosinama)

  Pomoću senzora za nagib iMow robotska kosilica automatski prilagođava brzinu na neravnom terenu. Ugrađeni senzor stalno analizira nagib i sinkronizira svoj pogon.

 • Dynamischer Mähplan
  Dinamički plan košnje

  Putem interaktivnog plana košnje mogu se svakodnevno postavljati vremenski okviri unutar kojih iMow robotska kosilica radi i puni akumulatorsku bateriju. Unutar tih aktivnih vremenskih okvira, uređaj samostalno bira vrijeme koje je najpogodnije za postizanje optimalnih rezultata košnje. U slučaju kiše, uređaj samostalno rekalkulira dostupne radne sate i preraspodjeljuje rad na preostalo vrijeme u ostatku tjedna. Plan je moguće pregledati i korigirati pomoću konzole za daljinsko upravljanje uređajem.

 • Lichtstarkes LCD-Display
  LCD zaslon

  Upravljačka konzola je integrirana u kućište uređaja i ima LCD zaslon velikog formata. Sve funkcije, podešavanje i planske aktivnosti uređaja vidljive su i dostupne korisniku za eventualne korekcije. Zaslon je posebno dizajniran kako bi mogao kvalitetno pružati sliku s obavijestima nužnim za upravljanje uređajem. Kod modela serije 6 konzola se može izvaditi iz kućišta za jednostavnije upravljanje.

 • Rundum geschützt
  Zaštitni senzori

  STIHL iMow robotska kosilica zaštićena je sa svih strana velikom grupom senzora. Pirmjerice, ukoliko se uređaj podigne s tla tijekom košnje rad se automatski zaustavlja. Kosilicu je moguće zaštititi PIN kodom protiv neželjenog i neovlaštenog stavljanja u pogon.

 • Lieferumfang
  Opseg isporuke opreme uz uređaj

  U kompletu s uređajem isporučuje se sljedeća oprema: kosilica, stanica za punjenje, četiri klina koji olakšavaju pričvršćivanje stanice na tlo, te mjerka za pravilno pozicioniranje granične žice koja određuje putanju košnje, kao i instalacijski set. 

 • Dockingstation
  Stanica za punjenje

  Stanica za punjenje iključena je u opseg isporuke.  Ona je dio konfiguracije uređaja i zadaća joj je punjenje akumulatorske baterije integrirane u uređaju. Istodobno, ova stanica znači izlaznu točku pri svakom kretanju kosilice. Automatski signal kojeg kosilica dobije od sistema, dopire od stanice za punjenje preko ograničavajuće žice instalirane po rubovima košenog travnjaka, i služi za orijentaciju uređaju tijekom planiranja radnog režima, a i tijekom samog rada. U slučaju loših vremenskih uvjeta, koslilica šalje odgovarajući signal i vraća se u stanicu za punjenje kako bi napunila svoju akumulatorsku bateriju. U okviru svojeg inteligentnog sistema punenja kosilica može samostalno odlučiti da li joj je potrebno ekspresno punjenje radi kompletiranja planom predodređenih zadaća, ili je moguće nadopuniti bateriju kako bi ispunila predodređene zadaće, ili je pak moguće dozvoliti novi termin punjenja akumulatorske baterije s ciljem ispunjenja redovnih zadataka košnje. Stanica za punjenje može se također pozicionirati i izvan površina predviđenih za košnju. 

 • Versetztes Heimfahren
  Pozicioniranje bazne stanice za punjenje izvan površine košnje

  Prema zadanim tvorničkim postavkama, robotska kosilica se vraća u svoju stanicu za punjenje duž granične žice. Dodatna značajka koju ova robotska kosilica nudi, je opcija pozicioniranja stanice za punjenje izvan površine košnje. S time da je stanica za punjenje povezana s površinom koja se kosi pomoću granične žice kojom se ograničava područje košnje. Po završetku košnje kosilica koristi produžetak instalacije i vraća se u stanicu za punjenje putanjom izvan područja rada. 

 • Antrieb iMow Mähroboter
  Pogon iMow robotskih kosilica

  Robotske kosilice STIHL iMow imaju pogon koji omogućuje košnju na brežuljkastom i neravnom terenu, zadržavajući pritom visoku kvalitetu i ujednačenost košnje. Modeli serije 6 savladavaju uspone i do 45 %.

 • Pogonski točkovi RMI
  Pogonski točkovi s protukliznim profilom

  Pogonski točkovi iMow robotskih kosilica omogućuju precizan hod kosilice pogotovo po neravnom terenu, s mogućnošću savladavanja nagibe i s gustom travom. Profili na točkovima samostalno se čiste.

RMI 632

Pribor

 • Kit S
  Set S

  Instalacijski set prikladan je za instalaciju na manjim prostorima za košnju. Neophodan je za uspješno ograničavanje područja za košnju. Sastoji se od 150 m granične žice (2,3 mm promjer), 150 klinova za fiksiranje i tri stezaljke za povezivanje kabla.

  Proizvod

  Cijena
  • Set S180,78 KM*
 • kit l
  Set L

  S instalacijskim setom L ograničava se područje za košnju iMow kosilicom za veće površine. Sastoji se od granične žice (2,3 mm promjera), 375 klinova za fiksiranje i sedam stezaljki za povezivanje kabla. 

  Proizvod

  Cijena
  • Set L464,85 KM*
 • Fiksirne igle AFN 075
  Klinovi za fiksiranje AFN 075

  Klinovi za fiksiranje granične žice dio su osnovne opreme uz iMow robotske kosilice. Namjena im je pričvršćivanje granične žice na tlo s ciljem ograničavanja područja rada robotskoj kosilici. Jedan paket sastoji se od 75 klinova.

  Proizvod

  Cijena
  • Klinovi za fiksiranje AFN 07524,55 KM*
 • Granična žica ARB 151
  Granična žica ARB 151

  Granična žica služi za ograničavanje područja košnje za robotske kosilice iMow. ARB 151 sadrži kotur sa 150 metara granične žice promjera 2,3 mm.

  Proizvod

  Cijena
  • Granična žica ARB 151116,18 KM*
 • Granična žica ARB 501
  Granična žica ARB 501

  Granična žica služi za ograničavanje područja košnje za robotske kosilice iMow. ARB 501 sadrži kotur s 500 metara granične žice promjera 3,4 mm.

  Proizvod

  Cijena
  • Granična žica ARB 501492,75 KM*
 • ADV 010 Žičani spojnici
  ADV 010 Spojnice za žice

  Spojnice za žice osnovna su oprema  iMow robotskih kosilica. Služe za međusobno spajanje više segmenata granične žice. Pakiranje sadrži 10 spojnika.

  Proizvod

  Cijena
  • ADV 010 Spojnice za žice25,82 KM*
 • ADO 601 Stanica za punjenje
  ADO 601 Stanica za punjenje

  Stanica za punjenje za STIHL iMow robotsku kosilicu linije RMI 6. Ovdje se kosilica parkira i puni tijekom sati van uporabe. Stanica za punjenje može se postaviti unutar, ali i izvan površine koju kosi.

 • ART 240 Trakcijski kotači
  ART 240 Pogonski točkovi

  Pogonski točkovi posebno su uobličeni da omoguće STIHL iMow robotskoj kosilici nesmetano kretanje i po neravnom terenu. 

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK