Unikomerc Yt kanal

RME 443

Kompaktna električna kosilica s centralnim podešavanjem visine košnje

RME 443

Kataloški broj: 6338 011 2405

Povećaj
Slike

STIHL električna kosilica RME 443 izvrsno obavlja zadaće košnje i uređivanja travnjaka. Susjede će iznenaditi njezin tihi rad.  Ovaj kompaktni stroj opremljen je izvrsnim setom točkova tako da je  upravljanje koslicom lako, stabilno i jednostavno. Osigurač kabla integriran u stroj sprječava neželjeno izvlačenje utikača uređaja iz utičnice produžnog kabla. Visina košnje podešava se centralno i moguće je odabrati neku od šest visina košnje. Sklopiva košara za otkos zapremnine 55 litara napravljena je od visokokvalitetnog polimernog materijala i znatno olakšava poslove košnje. Skidanje i pražnjenje košare iznimno je lako, a opremljena je i pokazivačem napunjenosti košare. Košara je opremljena skupom usmjerivačkih lamela, koje usmjeravaju struju zraka iz kosilice prema donjoj strani košare. Na taj se način čestice otkosa i uskovitlana prašina zadržavaju u košari. Upravljačka ručka lako se i brzo otpušta pomoću Quick-Fix steznih kopči, i na taj se način kosilica brzo i jednostavno sklapa za skladištenje i transport. Želite li vlagu i mineralne tvari iz pokošene trave vratiti tlu, možete ovu kosilicu opremiti dodatnim setom usitnjavanje otkosa (malčiranje). Taj pribor omogućava sjeckanje vlati trave u sitne segmente koji padaju na tlo između  i štite ga od isušivanja.

Verzija

Cijena
 • RME 443 656,50 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RME 443

Specifikacija

Zapremnina košare55 l
Faktor Nesigurnosti K0,7 m/s²
Nazivna snaga1.500 W
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Podešavanje visine košnje6 razina centralno
Težina uređaja19 kg
Širina košnje41 cm
Prikladna za travnjakedo 600 m²
Broj okretaja radnog alata2.900 U/min
Zajamčena razina zvučne snage LWAd96 dB(A)
Vrijednost vibracija ahw1,4 m/s²
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA82 dB(A)
Visina košnje25-75 mm
RME 443

Posebne značajke

 • Zentrale Schnitthöhenverstellung
  Centralno podešavanje visine košnje

  Sistem za centralno podešavanje visine otkosa zahvaljujući svom opružnom osloncu omogućuje jednostavno podešavanje željene visine otkosa u više razina. Skala prikazuje aktualnu visinu. 

 • Windflügelmesser
  Nož s ventilatorskom funkcijom

  Nož s ventilatorskom funkcijom  zaslužan je za ravnomjeran rez i za ravnomjerno punjenje košare za travu. Pomoću struje zraka koji razvija nož u kućištu, trava biva izdignuta uspravno na tlu što rezultira ravnomjernom pokošenošću, a pokošena trava pomoću iste struje zraka i zahvaljujući optimalnom prozračnošću košare, dospijeva u košaru kroz tunel za transport otkosa. 

 • Klappbarer Grasfangkorb mit Füllstandsanzeige
  Sklopiva košara za travu s indikatorom napunjenosti

  Sklopiva košara za travu od visokokvalitetnog elastičnog polimera zahvaljujući svojem iznimno jednostavnom sistemu sklapanja lako se otvara i prazni. Struja zraka koja se stvara prilikom košnje vodi otkos u košaru i omogućava potpuno punjenje košare. Zahvaljujući usmjerivačkim lamelama zrak ulazi u košaru prema dnu pa iz tog razloga prašina uskovitlana tijekom rada ne izlazi kroz otvorena rebra na košari, nego se otkos koristi kao pročistač, kako prašina i nečistoća ne bi dospijevale u dodir s korisnikom. Pokazivač napunjenosti košare informira korisnika  o trenutku podesnom za pražnjenje košare.

 • Leichtlaufräder
  Točkovi

  Točkovi  STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski točkovi zahvaljujući trakcionom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na točkove. 

 • Integrierte Kabelzugentlastung
  Integrirani ovjes strujnog kabla

  Integrirani ovjes strujnog kabla ima za svrhu da osigura izvlačenje utikača uređaja iz utičnice produžnog kabla.

 • Quick-Fix-Schnellspanner
  Ručke za brzo napinjanje Quick-Fix

  Ručke za brzo napinjanje Quick-Fix omogućavaju iznimno brzo i praktično pritezanje sklopive upravljačke ručke. Na taj način možemo uređaj u trenu učiniti spremnim za rad, kao i za transport ili skladištenje, a bez potrebe za dodatnim alatom. 

 • Klappbarer Holm
  Upravljačka ručka podesive visine

  Upravljačka ručka podesive visine omogućava prilagođavanje uređaja visini korisnika. Time se postiže visoka udobnost pri radu, ergonomski rad, kao i stabilnost i okretnost pri radu. 

 • Polymergehäuse
  Kućište od polimer mase

  Kućište od polimer mase odlikuje se visokom izdržlivošću i otpornošću na mehanička oštećenja, temperaturne razlike i UV-zračenje. 

RME 443

Pribor

 • AMK 043.jpg
  Komplet za usitnjavanje AMK 043

  Komplet za usitnjavanje AMK 043 za seriju 4 sa širinom košnje 41 cm. Sastoji se od umetka za blokadu tunela za otkos i noža za usitnjavanje. Prilikom košnje trava biva usitnjena u vrlo male čestice, koje poslije košnje ostaju u travnjaku i vraćaju mu dio hranjivih tvari i vlage. Na ovaj način štedi se vrijeme i trud potrebni za uklanjanje, pražnjenje i zbrinjavanje otkosa.

  Proizvod

  Cijena
  • Komplet za usitnjavanje AMK 04388,69 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK