Unikomerc Yt kanal

RM 650 V

Benzinska kosilica za zahtjevne korisnike

RM 650 T

Kataloški broj: 6364 011 3401

Povećaj
Slike

Benzinska kosilica STIHL RM 650  odlikuje se brojnim pažljivo promišljenim značajkama koje služe povećanju udobnosti pri korištenju,  ali i operativnoj funkcionalnosti. Snažna benzinska kosilica sa širinom otkosa od 48 cm za velike površine travnjaka. Višenamjenski nož za rezanje, skupljanje i malčiranje (usitnjavanje otkosa). Centralno podešavanje visine otkosa u 7 razina u rasponu od 25 -85 mm. komforni mono-upravljač s iznimno mekanom drškom i Vario pogon za ugodan i učinkovit rad. Sklopiva košara za travu zapremnine 70l s prikazom stanja napunjenosti. 

Verzija

Cijena
 • RM 650 V 1857,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RM 650 T

Specifikacija

Prikladna za travnjakedo 2.000 m²
Širina košnje48 cm
Visina košnje25-85 mm
Zapremnina košare70 l
Tip motoraKohler serija XT800 OHV SC
Obujam motora173 cm³
Snaga motora2,6 kW / 3,5 PS
Broj okretaja radnog alata2.800 U/min
Težina uređaja46 kg
Zajamčena razina zvučne snage LWAd95 dB(A)
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Faktor Nesigurnosti K1,7 m/s²
Vrijednost vibracija ahw3,4 m/s²
RM 650 T

Posebne značajke

 • Mono-Komfortlenker
  Mono-komforna upravljačka ručka

  Jamči jednostavnost i praktičnost upravljanja, ali i skidanja košare za travu. Ova značajka također nudi mogućnost uštede na prostoru prilikom transporta ilil skladištenja uređaja. Ručka se bez potrebe za dodatnim alatom lako prilagođava visini korisnika te time jamči ergonomsku i udobnu košnju.

 • Klappbarer Grasfangkorb mit Füllstandsanzeige
  Sklopiva košara za travu s indikatorom napunjenosti

  Sklopiva košara za travu od visokokvalitetnog elastičnog polimera zahvaljujući svojem iznimno jednostavnom sistemu sklapanja lako se otvara i prazni. Struja zraka koja se stvara prilikom košnje vodi otkos u košaru i omogućava potpuno punjenje košare. Zahvaljujući usmjerivačkim lamelama zrak ulazi u košaru prema dnu pa iz tog razloga prašina uskovitlana tijekom rada ne izlazi kroz otvorena rebra na košari, nego se otkos koristi kao pročistač, kako prašina i nečistoća ne bi dospijevale u dodir s korisnikom. Pokazivač napunjenosti košare informira korisnika  o trenutku podesnom za pražnjenje košare.

 • Zentrale Schnitthöhenverstellung
  Centralno podešavanje visine košnje

  Sistem za centralno podešavanje visine otkosa zahvaljujući svom opružnom osloncu omogućuje jednostavno podešavanje željene visine otkosa u više razina. Skala prikazuje aktualnu visinu. 

 • Super-Softgriff
  Iznimno mekana upravljačka ručka

  Iznimno mekana upravljačka ručka služi za udobno upravljanje i visoku ergonomiju rukovanja.

 • Motor mit Leichtstartsystem (SmartChoke)
  Motor opremljen sistemom za lako pokretanje "SmartChoke"

  Motor ove kosilice opremljen je sistemom za lako pokretanje "SmartChoke" koji umnogome olakšava pokretanje motora bez obzira radi li se o hladnom ili toplom startu.

 • Radantrieb
  Pogonski uređaj

  Pogon na STIHL kosilicama olakšava košnju. Ova se značajka pokaže osobito praktičnom i značajnom pri košnji travnjaka na kosinama. 

 • Mulchfunktion
  Funkcija usitnjavanja otkosa (malčiranje)

  Funkcija usitnjavanja otkosa (malčiranje) obavlja se pomoću posebnog noža za košnju, koji pokošenu travu usitnjava u male segmente koji se onda ravnomjerno raspodjeljuje na tlo prilikom košnje. Tako usitnjen otkos postaje materijal za prihranu travnjaka, vraćajući mineralne tvari i vlagu natrag tlu. Set za malčiranje je dodatna oprema uz ovaj uređaj.

 • Leichtlaufräder
  Točkovi

  Točkovi  STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski točkovi zahvaljujući trakcionom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na točkove. 

 • Aluminiumgehäuse
  Aluminijsko kućište

  Aluminijsko kućište je optimalno rješenje upravo zbog svoje male težine, ali i stabilnosti i dugovječnosti. Ovakvo kućište jamči postojanost boje i sjaj obojenih površina.

RM 650 T

Pribor

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK