Unikomerc Yt kanal

O nama

Stihl zgrada.jpg

Unikomerc d.o.o. Mostar osnovan je 1996. godine od strane poduzeća Unikomerc  d.d. Zagreb, koje  je davne  1959. godine potpisalo prvi ugovor za zastupanje firme ANDREAS STIHL AG & Co. KG  za područje tadašnje  Jugoslavije.   Unikomerc d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer STIHL i VIKING programa za Bosnu i Hercegovinu, imamo široku suradnju s našim ugovornim partnerima, Specijaliziranim STIHL trgovcima: od tehničke podrške, prezentacije uređaja, obuke i usavršavanja osoblja koje radi sa STIHL i VIKING programom  pa sve do promptne isporuke svih uređaja i rezervnih dijelova,  a sve to za dobrobit i na zadovoljstvo  krajnjih korisnika naših uređaja.   


Iz vizije nastaju alati. Kratka STIHL povijest

 

                Od samog početka  STIHL je razvijao i proizvodio više od samih alata: tehničari i inženjeri imaju stalnu viziju o budućnosti  kao i o inovativnim tehnologijama koje pretvaraju u nove, u praksi provjerene proizvode koji će doprinositi efikasnijem radu. Upravo je strast i potreba za najvišom kvalitetom, najpreciznijom tehnikom i kontinuitetom dovela STIHL do onoga što je on danas - proizvođača motornih pila koje su dokaz kvalitete i kontinuirianog razvoja na svjetskom tržištu.

               1926. godine strojarsko poduzeće STIHL u Bad Cannstattu započelo je s proizvodnjom dijelova za parne turbine. No, već kratko vrijeme nakon toga poduzeće se predstavilo sa svjetskim novitetom, koji nije izazvao zanimanje samo stručnog svijeta nego i krajnjih korisnika :  prvom motornom pilom s elektro motorom. Od tog trenutka razvoj “Made by STIHL” nije se više mogao zaustaviti.  1929. godine  na tržište se pojavila prva  pila s benzinskim motorom,  koju je razvio Andreas Stihl.

                Na početku su pilom morale rukovati dvije osobe. Veliki cilj Andreas Stihl bio je razvoj motorne pile kojom bi rukovao samo jedan čovjek. Već  je  1950. s pilom STIHL BL ostvario svoj cilj. No, konačna revolucija započela je 1959. godine : STIHL Contra temeljito je promijenila radni dan u šumarstvu i u cijelom svijetu. U to vrijeme, zbog male mase i jednostavnog rukovanja, obilježava se kao majka svih modernih motornih pila. 

                Bez obzira što je marka STIHL postala sinonim za motornu pilu, danas STIHL proizvodi  i prodaje i veliki broj proizvoda za najrazličitija područja primjene -  od rezanja do sječkanja,  metenja, usisavanja, puhanja,  prskanja, pranja i bušenja pa sve do osobne zaštitne opreme, kao i STIHL Timbersports kolekcije modno sportske linije.

                Uspjeh nije ništa drugo nego stalna realizacija novih ideja i njihovo potvrđivanje na tržištu od strane STIHL kupaca diljem svijeta.

 

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK