Unikomerc Yt kanal

Savjeti za vrtne sječkalice

Savjeti za vrtne sječkalice

VIKING Vrtna sječkalica –za pospremanje

Svima nam je dobro poznati problem: prilikom rezidbe, plijevljenja ili berbe uvijek ostane velika količina biljnih ostataka. Kamo s ostacima kao što su trava, drvo, otkos, uvenuto cvijeće? VIKING vrtna sječkalica je rješenje Vaših problema! Kvalitetni VIKING rezni sustavi režu i drobe bilo koju vrstu otpada. Veliko i gusto granje bude jednostavno i brzo izdrobljeno te ga možete s lakoćom prevesti s posjeda ili od njega napraviti kompost.

VIKING Vrtna sječkalica – ekološko recikliranje

Upotrijebite nastali drobljeni materijal za ekološki osviješteno kompostiranje. Kompostirani se materijal lako može iskoristiti kao prirodno gnojivo. Malč i kompost sastoje se od vrijednih sirovina koje Vaše tlo na prirodan način opskrbljuju hranjivim tvarima. Tako trava, cvijeće i grmlje postaju još ljepši. VIKING vrtna sječkalica ekološki reciklira i brine se o okolišu, Vašem vrtu i Vama!

VIKING vrtna sječkalica -  Pouzdana

Sigurno nećete pogriješiti ako izaberete našu VIKING vrtnu sječkalicu. Njena inovativna tehnika, pouzdanost i praktičnost očarat će Vas. Naš je asortiman velik i sadrži različite modele za svaku potrebu. Kod nas ćete uvijek naći pravi uređaj za djelatnost koju obavljate.  

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK