Sustav sigurnog zatvaranja uređaja

Sustav sigurnog zatvaranja uređaja

Ova sječkalica opremljena je osobitim sigurnosnim elementom. Elektromagnetski prekidač integriran u kućište sječkalice ne dozvoljava pokretanje pogonskog uređaja sječkalice ako uređaj nije sigurno zavijčan u cjelinu. Ovaj sigurnosni element priječi pokretanje uređaja u trenutcima čišćenja lijevka za punjenje, čišćenja sustava noževa za sjeckanje ili u trenutku zamjene ili okretanja noževa zaduženih za sjeckanje materijala. Sigurnosni prekidač integriran je u kućište uređaja, i kad se vijci za skidanje lijevka s kućišta otpuste, električni sustav pokretanja uređaja biva prekinut i sječkalicu je nemoguće pokrenuti. 

0,00 KM
Odabrani artikl
Dostupnost
Trenutno nije dostupno
NAČINI ISPORUKE
Načini isporuke
Ovaj proizvod možete naručiti izravno kod kuće ili ga besplatno preuzeti kod nekog od naših specijaliziranih prodavača.
Tijekom postupka naručivanja automatski ćete imenovati stručnjaka za savjete, upute i uslugu. To možete i sami promijeniti.
Obratite pažnju na moguća različita vremena otvaranja kod vašeg stručnjaka.
Neki se stručnjaci prikupljaju privremeno u području servisa ili radionice. Preporučujemo da prije preuzimanja narudžbe kontaktirate trgovca telefonom.
Dostava : Do željene adrese u roku od 2-3 radna dana
Naplata : Putem kreditne kartice (jednokratno ili na rate), virmanom ili pouzećem
Sve cijene uključuju 17% PDV-a.
Troškovi dostave
Cijena dostave je 10,00 KM
Ako imate narudžbu vrijednosti preko 200,00 KM dostava je besplatna.
Ovaj je proizvod također dostupan od vašeg prodavača u vašoj blizini.
Pronađi trgovca

Ova sječkalica opremljena je osobitim sigurnosnim elementom. Elektromagnetski prekidač integriran u kućište sječkalice ne dozvoljava pokretanje pogonskog uređaja sječkalice ako uređaj nije sigurno zavijčan u cjelinu. Ovaj sigurnosni element priječi pokretanje uređaja u trenutcima čišćenja lijevka za punjenje, čišćenja sustava noževa za sjeckanje ili u trenutku zamjene ili okretanja noževa zaduženih za sjeckanje materijala. Sigurnosni prekidač integriran je u kućište uređaja, i kad se vijci za skidanje lijevka s kućišta otpuste, električni sustav pokretanja uređaja biva prekinut i sječkalicu je nemoguće pokrenuti. Usluga i savjeti

UPUTE ZA UPORABU

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.