STIHL AP sustav

STIHL AP sustav: Za profesionalce s najvišim zahtjevima


STIHL AP sustav je idealno rješenje za sve profesionalce koji su u potrazi za postojanim i pouzdanim akumulatorskim uređajima od kojih u svakom radnom okruženju uvijek mogu očekivati maksimalan učinak.

U potpunosti snažan: AP sustav i njegove prednosti

STIHL-ov AP sustav obuhvaća širok spektar posebno jakih akumulatorskih uređaja. Svojom snagom i izdržljivošću optimalno su prikladni za uređenje krajolika, radove u vrtu i oblikovanje drveća. Jednako su tako prikladni za komunalne poslove – a diskretni što se tiče buke.Uređaji u AP sustavu

STIHL AP sustav sastoji se od sveukupno deset različitih grupa uređaja za svako područje uporabe kod uređenja okoliša, radova u vrtu i oblikovanja drveća.  Akumulatorske motorne pile

Lagane akumulatorske motorne pile u AP sustavu ispunjavaju najviše zahtjeve u odnosu na učinak i radni komfor. Idealna su pomoć kod piljenja drva za ogrjev, uređivanje okoliša, u vrtlarstvu te kod poslova piljenja u zatvorenim prostorima. AP sustav nudi četiri različita modela za različita područja uporabe.  Akumulatorske motorne kose

Akumulatorske motorne kose u AP sustavu dominiraju snažnim mogućnostima motora i velikom izdržljivošću kod košnje. Akumulatorske motorne kose su mobilne, čiste i tihe tako da su prikladne posebno za prostore na kojima su buka motora i ispušni plinovi nepoželjni. Idealne su stoga za održavanje gradskih zelenih površina u područjima osjetljivim na buku kao što su primjerice parkovi i stambene četvrti. 


Akumulatorske škare za živicu

AP sustav nudi različite akumulatorske škare za žicu i akumulatorske rezače za živicu klase 36-V. Zahvaljujući snažnim litij-ionskim akumulatorskim baterijama postići ćete visoku učinkovitost rezanja. Kombinirani s dijamantno brušenim specijalnim noževima ovi će energetski paketi pokazati snagu rezanja. Za čisti doživljaj rezanja vaše živice – bez kablova i bez ispušnih plinova.


Akumulatorske kosilice

S akumulatorskim kosilicama u AP sustavu brzo ćete i učinkovito obaviti košnju zelenih površina. Veliku udobnost nude modeli sa mono-komfornim upravljačem kod kojih se spremnik za travu može iznimno jednostavno skinuti. Sveukupno, AP sustav nudi izbor od četiri kosilice.


Akumulatorski uređaji za puhanje

Nakon posla slijedi pospremanje – za to AP sustav ima odmah dva rješenja: naime, akumulatorski uređaj za puhanje BGA 86 i BGA 100.


Akumulatorski uređaj za metenje

Za radove metenja na površinama do otprilike 2000 kvadratnih metara prikladan je akumulatorski uređaj za metenje u AP sustavu: STIHL KGA 770. Jednostavno i komforno osigurava čistoću površina kako u unutarnjim tako i u vanjskim prostorima. Štedi energiju, tih je i temeljit.


Akumulatorski brusni parač

AP sustav sa TSA 230 nudi akumulatorski brusni parač koji osvaja sa dugim trajanjem rada i velikom snagom rezanja. 


Akumulatorski kombinirani motor

Maksimalna fleksibilnost uz maksimalan učinak: akumulatorski kombinirani motor omogućava najveću fleksibilnost svih uređaja AP sustava. Može se, naime, kombinirati sa sljedećim nastavcima: glavom za košnju najlonskom niti, nožem za košnju trave, škarama za živicu, kresačem visokih grana, uređajima za puhanje, rotacijskim škarama.
KMA 130 R


Akumulatorski kresač visokih grana

AP sustav ima rješenje i za okresivanje visokog drveća – točnije rečeno dva rješenja: akumulatorski kresač grana HTA 65 i HTA 85.

Akumulatorske škare za orezivanje

I akumulatorske škare za orezivanje su u AP sustavu dva puta u ponudi – kao obične škare za grane drveća i grmlja te kao specijalne škare za rezidbu. 


STIHL akumulatorski AP sustav: inovativna akumulatorska tehnologija za profesionalce

Sa STIHL AP sustavom dobivate fleksibilnost: veliki asortiman uređaja, različitih varijanti akumulatorskih baterija i mnoštvo pribora možete jednostavno kombinirati s posebno prilagođenim radnim uređajem. Jednostavno zamjenjive litij-ionske baterije dugoročno će pružati konstantno veliku snagu. Tako ćete sa AP sustavom jednostavno ostati fleksibilni. I moći ćete obaviti zaista svaki posao. 

Akumulatorski AP pogon
Kao sigurna direktna kontaktna stanica za bateriju služi pretinac za bateriju zatvoren u kućištu. 

Uređaji s utičnicom
Akumulatorska baterija nosi se izvan uređaja na tijelu. Veza između akumulatorske baterije i uređaja uspostavlja se spojnim kabelom. Rad na kiši s akumulatorskim profesionalnim sustavom

STIHL akumulatorski AP sustav koncipiran je za profesionalne korisnike, prikladno je provjeren i isproban kako bi proizvodi u dnevnoj upotrebi pouzdano funkcionirali i u nepovoljnim uvjetima u okolišu. Kod korištenja akumulatorskih proizvoda uz čvrstu izvedbu i ergonomsku uporabu važnu ulogu ima i neosjetljivost na vremenske utjecaje. 

Stoga se kod razvoja elektroničkih komponenti i akumulatorskih baterija brižljivo pazilo na to da one kod raznolikih naprezanja prilikom profesionalnog korištenja odolijevaju temperaturi, prljavštini i kiši. Djelovanje zaštite od prskanja dokazano je zahtjevnim internim testiranjima kao što je primjerice IPX4 standardni test zaštite za prskanje.


Potpuna fleksibilnost: dodatna oprema AP sustava

Sa STIHL AP sustavom opremljeni ste za sve izazove. To je s jedne strane zbog velikog izbora uređaja, a s druge strane i zbog velikog izbora akumulatorske dodatne opreme kojom pojedine uređaje možete učiniti još učinkovitijima i fleksibilnijima. Jake litij-ionske akumulatorske baterije različitih kapaciteta, komforni sustavi nošenja i ostali akumulatorski pribor upotpunjuju AP sustav. 


Testirajte sada STIHL AP sustav
Želite sami isprobati snagu i fleksibilnost STIHL AP sustava? Nema problema – sve uređaje AP sustava možete testirati kod specijaliziranog trgovca u vašoj blizini. 


Sažetak: STIHL AP-System


· STIHL AP sustav je akumulatorski sustav za profesionalce.
· STIHL AP sustav obuhvaća mnoge akumulatorske uređaje za profesionalnu uporabu.
· STIHL AP sustav koristi inovativne litij-ionske akumulatorske tehnologije.