Unikomerc Yt kanal

SP 92 C-E

Tresač plodova s 2-MIX motor i ErgoStart-om

SP 92 C-E

Lagani tresač opremljen robusnim 2-MIX motorom. Ova tehnologija izrade motora omogućava i do 70% manje nesagorenog goriva u ispušnim plinovima, te i do 20% manje potrošnje goriva. Uređaj je opremljen ErgoStart sustavom paljenja koji znatno smanjuje energiju potrebnu za startanje. Sa+ustav za obiranje plodova opremljen je s dva nosača grafitnih palica koje svojim vibracijama stresaju urod s grana. Time je mogućnost povrede ploda svedena na minimum, a i vrijeme branja znatno se sraćuje.

Kataloški broj: 4259 011 0700

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • SP 92 C-E 2047,50 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2019. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

SP 92 C-E

Specifikacija

Zapremnina cm321.4
Snaga kW/KS0.75 / 1
Vrijednost vibracija lijevo / desno m/s24.1 / 4.5
Zapremnina spremnika l0.54
Razina zvučne snage dB(A) 93
Ukupna duljina cm231
Težina kg5.4
SP 92 C-E

Posebne značajke

 • Pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

 • Multifunkcijska ručka
  Multifunkcijska ručka

  Sve komande su na jednom mjestu - za pokretanje motora, kao i za osiguravanje od neželjenog pokretanja. To omugućava jednostavno upravljanje bez obzira na orijentaciju korisnika (lijeva ili desna ruka).

 • Zvučno apsorbirajući sustav..jpg
  Antivibracijski sistem

  Antivibracijski sistem posebno prilagođen za održavanje zelenih površina. Gumeni ublaživači vibracija koje stvaraju motor i rezni alat u radu smanjuju prijenos neželjenih vibracija na upravljačke ručke, a time i na ruke korisnika. Ručke su također obložene posebnim materijalom koji smanjuje vibracije. 

SP 92 C-E

Pribor

 • Produžetak osovine od karbona
  Produžetak osovina od karbona (1 m)

  Izuzetno lagan produžetak osovine od karbonski vlakana, šuplja osovina od aluminija, duljina 1 m, težina 0.9 kg.Ugradivo na strojeve SP 90 T, SP 92 T-CE, SP-KM.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK