Unikomerc Yt kanal

Kožne čizme za rad s motornom pilom DYNAMIC RANGER

Robusne s visokom udobnošću pri nošenju

Motorna pila kožne čizme RANGER.jpg

Kožne čizme za rad s motornom pilom. Gornjište od visokokvalitetne goveđe kože koja odbija vodu. Boja crna, izvrsno savijanje pri hodu, tekstrilna podstava koja diše, s ojastučenim rubom, zaštita vrha otporna na habanje i kidanje, robusni elementi za vezanje, amortizirajući međupotplat od poliuretana, visoki stupanj stabilnosti pri hodanju zahvaljujući protukliznom profiliranom potplatu, prikladno za rad u skladu s propisom o sprečvanju nezgode BGR 191. Samočisteći profil potplata, zadovoljava normu EN ISO 17249.

Kataloški broj: 0000 883 34..

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • Kožne čizme za rad s motornom pilom DYNAMIC RANGER Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Motorna pila kožne čizme RANGER.jpg

Specifikacija

Težina kg1.9
Veličina36-50
Visina sare cm20
Klasa zaštite od presijecanja 1
DIN EN ISO 17249Da
DIN EN ISO 20345Da
Motorna pila kožne čizme RANGER.jpg

Posebne značajke

 • Čvrstoća
  Čvrstoća

  Šumarske čizme uobličene su za najveće napore. U labaratorijskom pogonu za ispitivanje potplati čizama strojno se savijaju u svrhu ispitivanja otpornosti na pregibanje, s time da moraju izdržati 100.000 pregiba bez oštećenja.

 • Ispitivanje tvrdoće
  Ispitivanje tvrdoće

  Čelična kapa koja štiti nožne prste i stopalo mora izdržati pad težine od 200 kg s visine od 1 metra.

 • Izrežite Protection
  Zaštita od presijecanja

  Zaštita od presijecanja ugrađena je u obuću za rad u šumi, štiti najizloženije dijelove stopala i noge od povrede. U to ubrajamo manžetu sare, područje Ahilove tetive, te jezik.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK