Unikomerc Yt kanal

ME 443 C

Košnja s udobnošću i lakoćom

ME 443 C

Rad s električnom kosilicom ME 443 C ugodan je, jednostavan i bez ispušnih plinova. Zahvaljujući posebno snažnom elektromotoru iskusit ćete iznimno visok učinak košnje. Električni motor kosilice ME 443 C gotovo da ne zahtijeva održavanje i nudi impresivnu snagu od 1500 vata. Model ME 443 C ima jednostrano ovješenu upravljačku ručku podesive visine, i tako uobličena omogućava lakše skretanje za preprekama, te lakše pražnjenje košare.

Kataloški broj: 6338 011 2410

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • ME 443 C Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2019. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

ME 443 C

Specifikacija

Prikladna za travnjake (m ²)do 600
Širina košnje cm41
Nazivna snaga W1500
Visina košnje mm25-75
Zapremnina košare l55
Težina (kg)22
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA dB (A)82
Zajamčena razina zvučne snage LWA dB (A)96
Vrijednost vibracija AHW m / s ²1.3
Faktor Nesigurnost K m / s ²0,65
Pogonne
Nesigurnost KpA dB (A)2
Vibracije Nesigurnost K m / s ²0.65
Funkcija malčiranja Da
ME 443 C

Posebne značajke

 • Centralno podešavane visine reza S4M
  Upravljač podesiv po visini

  S pravim podešenjem do udobnog rada: upravljačka ručka lako je i brzo podesiva s obzirom na visinu korisnika, zadržavajući pritom stabilnost i visoku upravljivost uređajem.

 • QuickFix brzo puštanje.jpg
  Brzi zatezač ručke Quick-Fix

  Služi za brzo i učinkovito podešavanje visine upravljača.

 • Lagani pogonski kotači
  Lagani pogonski točkovi

  Točkovi na VIKING kosilici, unatoč maloj masi, iznimno su robusni i dugovječni. Opremljeni su s dva kuglična ležaja. Pogonski točkovi svoju veliku vlačnu moć i stabilnost smjera vožnje zahvaljuju solidnom profilu integriranom u gaznu površinu točka.

 • Kompaktno i robusno plastićno kučište.jpg
  Kompaktno i robusno kućište od polimera

  Jednodijelno kućište od polimera ugrađeno na VIKING kosilice i sječkalice izrađeno je od materijala posebno otpornog na udarce, visoku temperaturu i na UV-zrake.

 • integrirani soj reljef za kabel
  Integrirani držač kabla

  Držač produžnog kabla integriran je u sklop priključka i prekidača, kako ne bi došlo do neželjenog iskapčanja utičnice. 

 • Inovativan dizajn košare za travu
  Inovativan dizajn košare za travu

  Zahvaljujući otvorima za zrak usmjerenima prema tlu, kao i poklopcu košare bez otvora otkos i prašina ne dižu se u zrak tijekom rada. To rezultira manjim onečišćenjem uređaja. Pokazivač napunjenosti košare pravovremeno će upozoriti korisnika kad je vrijeme pražnjenja, a koje je olakšano pomoću jednostavnog rasklapanja poklopca i košare.

 • indikator
  Pokazivač napunjenosti košare

  Kod svih VIKING kosilica s izbacivanjem otkosa košare za njegovo skupljanje opremljene su integriranim pokazivačem napunjenosti. On će pravovremeno upozoriti korisnika kada je vrijeme za pražnjenje košare.

 • Propelerski nož za košnju
  Propelerski nož za košnju

  Propelerski nož za košnju tako je uobličen da svojim okretanjem u aerodinamičnom tunelu za otkos u kućištu kosilice razvija snažnu zračnu struju, koja odiže travu polegnutu uz tlo, uzdiže otkos i tjera ga kroz tunel za transport otkosa u košaru za travu.  Time su učinak košnje i pohrana otkosa u košari garantirano optimalni.

 • Multi oštrica.jpg
  Multi oštrica

  Multi oštrica noža za košnju nudi mogućnost presijecanja vlati trave na četiri različite visine, čime se otkos usitnjava u vrlo male čestice. Kod košnje s košarom za skupljanje otkosa na ovaj način priređujemo materijal za komposter, dok prilikom košnje s lopaticom za zatvaranje izlaznog tunela za otkos fine čestice trave ostaju u zračnom tunelu kućišta. Tako bivaju usitnjene u vrlo fine čestice, uzlazna struja zraka više ne odiže od tla, zbog čega padaju na travnjak.

 • Funkcija usitnjavanja.jpg
  Funkcija usitnjavanja

  Ako kosimo s blokiranim izlaznim tunelom za otkos i bez košare za travu kosilica djeluje kao uređaj za usitnjavanje otkosa. Na ovaj način otkos biva usitnjen  vrlo fine čestice, čime se tlu osiguravaju hranjive tvari i vlaga jer otkos ostaje na zemlji u obliku finog saga prirodnog materijala.

ME 443 C

Pribor

 • AMK 043.jpg
  Komplet za usitnjavanje AMK 043

  Komplet za usitnjavanje AMK 043 za seriju 4 sa širinom košnje 41 cm. Sastoji se od umetka za blokadu tunela za otkos i noža za usitnjavanje. Prilikom košnje trava biva usitnjena u vrlo male čestice, koje poslije košnje ostaju u travnjaku i vraćaju mu dio hranjivih tvari i vlage. Na ovaj način štedi se vrijeme i trud potrebni za uklanjanje, pražnjenje i zbrinjavanje otkosa.

 • Produžni kabel 15 m.jpg
  Produžni kabel 15m

  Produžni kabel, 15 m, otporan na ulje. Dizajniran za visoka mehanička opterećenja i vanjsku upotrebu.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK