Unikomerc Yt kanal

MB 6 RH

Za visoku travu na livadama, u voćnjacima i na neravninama

MB 6 RH

Robustna i okretna kosilica za visoku travu, s posebnom velikim pogonskim točkovima bočnog dosega uređaja čine ovu kosilicu prikladnom za svaki zadatak. Idealna za košnju visoke trave na livadama, u voćnjacima i uz cestu.

Kataloški broj: 6380 011 3421

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • MB 6 RH Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MB 6 RH

Specifikacija

Prikladna za travnjake (m ²)do 2500
Širina košnje cm53
Visina košnje mm55-150
Tip motora B & S 750 Series Dov RS
Snaga motora pri broju okretaja r / min2,7 kW / 3,7 KS 3.100 okretaja/min
Pogon1 V (1 brzina)
Težina (kg)67
Materijal kućišta Čelični lim
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA dB (A) 86
Nesigurnost KpA dB (A) 2
Vrijednost vibracija AHW m / s ² 4,02 / 2,01
Faktor Nesigurnost K m / s ²2,01

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MB 6 RH

Posebne značajke

 • Pokretne vodilice
  Upravljač podesiv po visini

  Upravljač je podesiv po visini kako bi se osigurala optimalna radna visina s obzirom na visinu korisnika. Također, preklapanjem ručke olakšava se skladištenje i transport kosilice.

 • Upravni ručka okrene
  Upravljač podesiv postrance

  Postrance podesiv upravljač omogućava nesmetanu košnju tik uz bočnu prepreku.

 • Podešavanje Srednja visina rezanja S56
  Centralno podešavanje visine košnje

  Pomoću višestupanjskog podešavanja visine košnje koje se obavlja jednom polugom brzo i jednostavno prilagođavamo radnu visinu kosilice sukladno radu koji kanimo obaviti, kao i s obzirom na teren.

 • Ležajevi vratila motora
  Ležajevi osovine motora

  Dodatni ležaj osovine motora štiti osovinu od oštećenja u profi upotrebi i pri košnji zapuštenih terena. Istovremeno, plastični zaštitni poklopac ležaja čuva unutrašnjost ležaja od onečišćenja i vlage

 • otvoreno kućište
  Otvorena forma kućišta

  Posebna, sprijeda otvorena forma kućišta omogućava košnju visoke trave velikog volumena. Radilica motora zaštićena je posebnim štitnikom integriranim u kućište.

 • Pogon
  Pogon

  Robusni pogon s velikim pogonskim kotačima olakšava košnju u visokoj travi i omogućava brz i ugodan rad čak i na neravnom terenu.

 • Podesivi prednji kotač
  Podesivi prednji kotač

  Prednji kotač moguće je podesiti po visini, te učvrstiti protiv zakretanja, čime se olakšava košnja duž kosina i po neravninama.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MB 6 RH

Pribor

 • Disk sa tri vibracijska noža.jpg
  Disk sa tri noža Disk-Cut ADC 600 za MB 6 RH

  Još udobniji i sigurniji rad s Disk-Cut priključkom. 3 zakretna noža štite radilicu od oštećenja zakretanjem oko svoje ovjesne osovine prilikom udarca u neku prepreku.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK