Unikomerc Yt kanal

MB 448 TC

MB 448 TC

Ova kosilica svojom širinom košnje od 46 cm unaprijed ostavlja dobar dojam - a i travnjak je brzo pokošen. Opremljena je velikom košarom zapremnine 55 litara s ugrađenim pokazivačem napunjenosti. Visina košnje podešava se pomoću jedne centralne poluge koja je dio opružnog sistema čija je namjena olakšavanje ovog postupka. Kompaktno i robusno kućište od polimera čini ovu kosilicu iznimno trajnom i izdržljivom. MB 448 TC opremljena je pogonom na stražnjim kotačima, što ju čini lakše upravljivom i udobnijom za korištenje.

Kataloški broj: 6358 011 3420

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • MB 448 TC Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2019. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MB 448 TC

Specifikacija

Prikladna za travnjake (m ²)do 1200
Širina košnje cm46
Tip motoraB&S Serie 575 EX OHV RS
Visina košnje (mm) 25-75
Zapremnina košare l55
Težina (kg)27
Pogon1 V (1 brzina)
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA dB (A)83
Zajamčena razina zvučne snage LWA dB (A)96
Materijal kućištaPolymer PP
Vrijednost vibracija AHW m / s ²3,50 / 1,75
Nesigurnost KpA dB (A)2
MB 448 TC

Posebne značajke

 • Kompaktno i robusno plastićno kučište.jpg
  Kompaktno i robusno kućište od polimera

  Jednodijelno kućište od polimera ugrađeno na VIKING kosilice i sječkalice izrađeno je od materijala posebno otpornog na udarce, visoku temperaturu i na UV-zrake.

 • Pogon
  Pogon

  Pogonski sklop motornih kosilica namijenjen je da olakša prvenstveno košnju većih površina ili blagih nagiba. Pogonski dio stavlja se u funkciju pritiskom na polugu za aktiviranje, smještenu na upravljačkoj ručki. VIKING kosilice opremljene su pogonima s jednom, a i do tri brzine, ovisno o modelu kosilice.

 • QuickFix brzo puštanje.jpg
  Brzi zatezač ručke Quick-Fix

  Služi za brzo i učinkovito podešavanje visine upravljača.

 • Lagani pogonski kotači
  Lagani pogonski točkovi

  Točkovi na VIKING kosilici, unatoč maloj masi, iznimno su robusni i dugovječni. Opremljeni su s dva kuglična ležaja. Pogonski točkovi svoju veliku vlačnu moć i stabilnost smjera vožnje zahvaljuju solidnom profilu integriranom u gaznu površinu točka.

 • Inovativan dizajn košare za travu
  Inovativan dizajn košare za travu

  Zahvaljujući otvorima za zrak usmjerenima prema tlu, kao i poklopcu košare bez otvora otkos i prašina ne dižu se u zrak tijekom rada. To rezultira manjim onečišćenjem uređaja. Pokazivač napunjenosti košare pravovremeno će upozoriti korisnika kad je vrijeme pražnjenja, a koje je olakšano pomoću jednostavnog rasklapanja poklopca i košare.

 • Propelerski nož za košnju
  Propelerski nož za košnju

  Propelerski nož za košnju tako je uobličen da svojim okretanjem u aerodinamičnom tunelu za otkos u kućištu kosilice razvija snažnu zračnu struju, koja odiže travu polegnutu uz tlo, uzdiže otkos i tjera ga kroz tunel za transport otkosa u košaru za travu.  Time su učinak košnje i pohrana otkosa u košari garantirano optimalni.

 • Funkcija usitnjavanja
  Funkcija usitnjavanja

  Izvrsno gnojivo je sama trava. Redovitom košnjom pomoću noža za mljevenje otkosa omogućavamo da sitne čestice otkosa padaju na tlo travnjaka. Time travnjaku vraćamo hranjive tvari, dio vlage i štitimo ga od isušivanja i sunčevih zraka.

 • Multi oštrica.jpg
  Multi oštrica

  Multi oštrica noža za košnju nudi mogućnost presijecanja vlati trave na četiri različite visine, čime se otkos usitnjava u vrlo male čestice. Kod košnje s košarom za skupljanje otkosa na ovaj način priređujemo materijal za komposter, dok prilikom košnje s lopaticom za zatvaranje izlaznog tunela za otkos fine čestice trave ostaju u zračnom tunelu kućišta. Tako bivaju usitnjene u vrlo fine čestice, uzlazna struja zraka više ne odiže od tla, zbog čega padaju na travnjak.

MB 448 TC

Pribor

 • AMK 048.jpg
  Komplet za usitnjavanje AMK 048

  Komplet za usitnjavanje AMK 048 za seriju 4 sa širinom košnje 46 cm. Sastoji se od umetka za blokadu tunela za otkos i noža za usitnjavanje. Prilikom košnje trava biva usitnjena u vrlo male čestice, koje poslije košnje ostaju u travnjaku i vraćaju mu dio hranjivih tvari i vlage. Na ovaj način štedi se vrijeme i trud potrebni za uklanjanje, pražnjenje i zbrinjavanje otkosa.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK