Unikomerc Yt kanal

Budućnost košnje - iMow robotske kosilice

iMow naslovna

Sve više je vlasnika kuća koji se odlučuju za za potpuno automatsku njegu travnjaka, a svoje slobodno vrijeme koriste za odmaranje ili druge poslove u vrtu.

Otkrijte s nama prednosti i način rada VIKING iMow robotske kosilice:

Potpuno automatska košnja: Ovisno o veličini zelene površine iMow izračunava dinamički plan košnje. Jedanput programirana, ona radi samostalno. Nakon završenog posla ili kad je akumulatorska baterija pri kraju ona se samostalno vraća u svoju stanicu za punjenje. 

Kratko vrijeme rada: iMow robotske koslice su osobito brze i učinkovite. Osnovni model MI 422 pokosi površinu od 500 m2 pri idealnim uvjetima (bez prepreka, geometrijskih oblika i uspona) rada za 10 sati/sedmično.

Košnja i gnojidba, istovremeno: iMow ne samo da samostalno kosi, ona i njeguje travnjake na principu malčiranja. Tijekom košnje usitnjena trava se ravnomjerno raspoređuju po površini travnjaka i na taj način kvalitetni sastojci potrebni za rast ponovno se vraćaju u tlo. Što znači: manje posla za vas, i dodatna, potrebna njega travnjaka istovremeno je obavljena.

Uredno njegovan travnjak: iMow kosi travnjak u tzv. slučajnom modusu rada. Ali i ta slučajnost ima sistem, što znači da se trava skraćuje/kosi posvuda ravnomjerno – bez linije koja je često vidljiva nakon košnje običnim kosilicama. Ovaj uređaj prilagođava brzinu košnje prema gustoći travnjaka i samom terenu.

Robotska kosilica koja se prilagođava vremenskim uvjetima: Kada je uključen senzor za kišu, iMow prekida košnju u kišnim uvjetima, vraća se potpuno automatski u svoju stanicu za punjenje i automatski nadoknađuje izgubljeno vrijeme košnje sljedeći suhi dan.

iMow 1

iMow serije 4 – Brza i okretna robotska kosilica, idealna za manje površine travnjaka

Kompaktne robotske kosilice iMow serije 4 prikladne su za košnju travnjaka do 500 m2. Snažniji model  MI 422 P može bez problema savladati i duplo veću površinu. Ono što je zajedničko ovoj seriji modela je da obavljaju zadani posao u najkraćem vremenu.

Ukoliko je vaš travnjak lociran na blagim padinama ili ima uske zavoje, to za ove male i okretne kosilice ne predstavlja problem, one će s lakoćom savladati svaki kutak travnjaka. Budući da su opremljene senzorima za nagibe mogu prilagoditi svoju brzinu nagibima i usponim,a i krajnji rezultat je: perfektan izgled i uredno pokošen travnjak do najsitnijeg detalja.

iMow serije 6 – snažan model koji odlično savladava velike površine

iMow robotkse kosilice serije 6 idelane su za košnju većih površina i sva četiri modela iz ove serije mogu savladati besprijekorno površine do 4.000 m2. Zahvaljujući učinkovitim i izdržljivim akumulatorskim baterijama one će ove površine urediti u samo nekoliko sati. Prednost ove serije je upravljačka konzola koja se može skinuti: Na taj način programirate vrijeme u uspravnom položaju bez napornog saginjanja, i možete upravljati košnjom i ručno, van postavljene granične žice.

Usporedna osnovnih modela serije 4 i serije 6.

iMow 2