Unikomerc Yt kanal

TSA 230, bez akumulatorske baterije i punjača

TSA 230

Kataloški broj: 4864 011 6600

Povećaj
Slike

Malen i praktičan akumulatoski brusni parač opremljen brusnom pločom 230 mm i s mogućnošću dubine reza do 70 cm. Bez produžnog kabla, širokog područja primjene u otvorenom i zatvorenom prostoru. Serijski opremljen priključkom za rashladnu tekućinu, moguća ugradnja nastavka za usisavač za kvalitetno odstranjivanje ostataka pri brušenju. Lagan i udoban za rukovanje. Idealan za priručne i završne radove u građevinarstvu, za krovopokrivače, vrtlare i kod oblikovanja krajobraza.

Verzija

Cijena
 • TSA 230, bez akumulatorske baterije i punjača 889,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2019. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

TSA 230

Specifikacija

Težina (kg)3,9
Aku tehnologijaLitij-ion PRO
Preporučeni akumulatorAP 300
Promjer rezne ploče mm230
Maksimalna dubina reza mm70
Razina zvučnog tlaka (dB(A))103
Razina zvučne snage dB (A) 2)114
Vrijednost vibracija lijevo/desno m/s²3,5/3,5
Vrijeme rada s AP 100 mindo 6
Vrijeme rada s AP 200 mindo 12
Vrijeme rada s AP 300 mindo 18
Vrijeme rada s AR 2000 mindo 75
Vrijeme rada s AR 3000 mindo 95
TSA 230

Posebne značajke

 • Štitnik TSA
  Magnezijski štitnik TSA

  Štitnik brusne ploče od lijevanog magnezija iznimno je snažan i robustan.

 • Priključak za vodu
  Priključak za vodu

  Serijski ugrađen priključak za vodu omogućava dovod vode na reznu ploču. Time se osigurava učinkovito ukljanjanje prašine i čestica koje nastaju brušenjem, te hlađenje rezne ploče. Priključak za vodu smješten je na stroju tako da mu je pristup jednostavan, ne zauzima puno mjesta i ergonomski je integriran u konstrukciju.

 • EC-Motor
  EC motor

  Učinkoviti elektromotor bez četkica, a time i bez potrebe za održavanjem pruža dulji radni vijek pogonskog uređaja, a time i stroja uopće. Upravljanje elektromotorom pomoću patentiranog STIHL EC-Elektronik sklopa omogućava korekciju napajanja pogonskog uređaja pri velikom opterećenju motora, čak i prije no što to opterećenje prouzroči pad broja okretaja uređaja. Time se učinkovitost rada, bez obzira na težinu zahvata, održava konstantnom, što osigurava optimalnu reznu moć.

 • Blokada vrtnje
  Blokada vrtnje

  Pomoću blokade vrtnje moguće je brzo i jednostavno prmjeniti reznu ploču.

 • Ergonomska ručka
  Ergonomska ručka

  Ergonomski savinuta ručka nudi siguran prihvat u svakom položaju rada i omugućava precizno vođenje uređaja.

 • ec-motor bez potrebe za održavanjem
  Motor bez potrebe za održavanjem

  EC-Motor s remenskim prijenosom tako je konstruiran da zahtijeva iznimno malo održavanja, kao i dio za kontrolu napajanja.

 • Graničnik dubine reza
  Graničnik dubine reza s priključkom za usisavanje

  Uz pomoć graničnika dubine reza, kojeg je moguće nabaviti kao dodatnu opremu, aku brusni parač može sjeći i bez vode. Čestice koje nastaju brušenjem bivaju usisane pomoću priključenog usisavača. Dubinu reza moguće je bezstupanjski podesiti. S ovim dodatkom građevinski materijal moguće je sjeći bez prašine i bez otpadaka i do 60 mm dubine. Preporučamo korištenje građevinskog usisavača.

 • Punjač
  Punjač

  Dostupne su tri vrste punjača: standardni punjač AL 101, brzi punjač AL 300 i AL 500. Najmoćniji jedinica AL 500 savršen je za profesionalne baterije AP, ali također možete ju primijeniti na sve ostale STIHL baterije.

 • Litij ionski akumulator
  Litij-ionske akumulatorske baterije

  Kvalitetne STIHL litij-ionske baterije dostupne su i kompatibilne sa svim STIHL/VIKING akumulatorskim uređajima. Radni vijek je više stotina punjenja. Konstantna snaga tijekom rada, radne mogućnosti ravnopravno usporedive s motornim uređajima.

TSA 230

Pribor

 • Graničnik dubine reza
  Graničnik dubine reza s priključkom za usisavanje

  Uz pomoć graničnika dubine reza, kojeg je moguće nabaviti kao dodatnu opremu, aku brusni parač može sjeći i bez vode. Čestice koje nastaju brušenjem bivaju usisane pomoću priključenog usisavača. Dubinu reza moguće je bezstupanjski podesiti. S ovim dodatkom građevinski materijal moguće je sjeći bez prašine i bez otpadaka i do 60 mm dubine. Preporučamo korištenje građevinskog usisavača.

 • AL 300 brzi punjač
  AL 300 brzi punjač

  230 V. Za STIHL akumulatorske baterije AP i AK.U donjoj stijenki kućišta je naprava za montažu na zid i namatanje kabla, s indikatorom radnog stanja (LED) i pasivnim hlađenjem akumulatorske baterije.

  Proizvod

  Cijena
  • AL 300 brzi punjač187,50 KM*
 • AL 500 brzi punjač
  AL 500 brzi punjač
  230 V. Za STIHL akumulatorske baterije AP i AK.U donjoj stijenki kućišta je naprava za montažu na
  zid i namatanje kabla, s indikatorom radnog stanja (LED) i pasivnim hlađenjem akumulatorske baterije.
TSA 230

Akumulatorske baterije

 • AR 2000
  Leđno nosiva akumulatorska baterija AR 2000

  Leđno nosiva litij-ionska akumulatorska baterija kapaciteta 916 Wh. Robusno kućište s integriranom ručkom za prenošenje i podnicom za odlaganje. Udobni, ergonomsko oblikovani sistem za nošenje na leđima s trbušnim i prsnim dodatnim pojasom. Sisitem pokazivanja napunjenosti akumulatora pomoću 6 LED dioda. Priključni kabel s AP adapterom. Torbica za AP adapter. Za cjelodnevni rad u područjima osijetljivim na buku.  Mogućnost dogradnje zaštite od kiše.

  Proizvod

  Cijena
  • Leđno nosiva akumulatorska baterija AR 20001837,70 KM*
 • AP 300
  Akumulatorska baterija AP 300

  Litij-ionska akumulatorska baterija napona 36V i kapaciteta 227 Wh. Vrijeme rada bez dopunjavanja ovisi o uređaju na kom se koristi, budući da variraju svojom potrošnjom. Opremljen sistemom prikaza stanja napunjenosti/ispravnosti pomoću LED dioda. Kompatibilan s punjačima AL 100, AL 300 i AL 500.  

  Proizvod

  Cijena
  • Akumulatorska baterija AP 300385,50 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK