Unikomerc Yt kanal

RMA 235 bez akumulatorske baterije i punjača

RMA 235

Kataloški broj: 6311 011 1411

Povećaj
Slike

Kompaktna STIHL akumulatorska kosilice za košnju manjih travnjaka. Efikasan i ekonomičan rad zahvaljujući automatskom reguliranju broja okretaja i noževima optimiziranim za protok zraka, visina ručke podesiva u dvije razine, sklopiva za jednostavan transport i skladištenje uređaja. Sklopiva košara za travu s volumenom od 30 litara i prikazom stanja napunjenosti košare. Potrošnja energije kod ovog uređaja iznimno je mala zahvaljujući motoru s direktnim prijenosom.

Verzija

Cijena
 • RMA 235 bez akumulatorske baterije i punjača 409,50 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2019. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RMA 235

Specifikacija

Aku tehnologijaLitij-ion COMPACT
Širina košnje (cm)33
Visina košnje (mm) 25-65
Zapremnina košare (l)30
Težina kosilice (kg)14
Prikladna za travnjake (m ²)do 200
Dimenzije (V/Š/D) cm127 x 37 x 108
PokretanjeES Elektronsko
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA dB (A)76
Zajamčena razina zvučne snage LWA dB (A)89
Nesigurnost KpA dB (A)2
ZaustavljanjeMS Sigurnosna kočnica
RMA 235

Posebne značajke

 • Preklopna košara za travu RMA 235
  Sklopiva košara za travu

  Inovativna košara za travu napravljena je od robusnog elastičnog plastičnog materijala i iznimno se lako i jednostavno prazni. Struja zraka prenosi otkos u košaru i njena funkcija je optimalno punjenje košare travom. Posebne lamele s unutrašnje strane košare usmjeravaju zrak i otkos prema dnu košare i na taj način štite kosilicuj i korisnika od uskovitlane prašine i nečistoće. Indikator napunjenosti košare upozorava kad je pravo vrijeme za pražnjenje.

 • Nož optimiziran za protok zraka RMA 235
  Nož optimiziran za protok zraka

  Nož optimiziran za protok zraka preokreće travu uz minimalan otpor i pritom kovitla samo onoliko zraka koliko je potrebno. Time se štedi kapacitete akumulatorske baterije i povećava površinski učinak. 

 • Centralno podešavanje visine košnje RMA 235
  Centralno podešavanje visine košnje

  Centralno podešavanje visine košnje omogućuje podešavanje željene visine reza u nekoliko razina, zahvaljujući svom opružnom osloncu. Skala pokazuje aktualnu visinu. 

 • Polimersko kućište RMA 235
  Kućište od polimera

  Kućište STIHL Akumulatorskih kosilica izrađuje se od visokokvalitetnog polimera posebno otpornog i robusnog na udarce, postojanost boje, visoku temperaturu i UV zrake.

 • Preklopiva ručka upravljača RMA 235
  Preklopiva ručka upravljača

  Preklopiva ručka upravljača s podesivom visinom u dvije razine prema visini korisnika i s mogućnošću sklapanja prilikom transporta i za skladištenje s uštedom prostora. Također olakšava pražnjenje košare za travu. 

 • Lagani kotači STIHL RMA 235
  Lagani pogonski točkovi

  Točkovi na STIHL akumulatorskoj kosilici, unatoč maloj težini, iznimno su robusni i dugovječni. Opremljeni su s dva kuglična ležaja. Pogonski točkovi svoju moć i stabilnost smjera vožnje zahvaljuju solidnom profilu integriranom u gaznu površinu točkova.

 • Eko način rada RMA 235
  Eko način rada

  S aktiviranim eko načinom rada broj okretaja motora se automatski prilagođava aktualno potrebnoj snazi kako bi košnja bila više energetski učinkovita. Na taj način STIHL aku kosilica troši vrlo malo energije i pokosi znatno veću površinu prije sljedećeg punjenja. 

 • Ručke za transport
  Ručke za nošenje

  Za jednostavan transport STIHL akumulatorske kosilice ručke su integrirane u kućište i time je transport i usmjeravanje kosilice puno jednostavnije. A mogu se koristiti i prillikom skladištenja kosilice, na zid za uštedu prostora. 

RMA 235

Pribor

 • AL 101
  Punjač AL 101

  Kompatibilan sa STIHL akumulatorskim baterijama AK i AP. S indikatorom radnog stanja (LED). Kabel s čičkom. Mogućnost montaže na zid.

  Specifikacija
  Struja - 1,6 A
  Vrijeme punjenja AK 10 - 80 min
  Vrijeme punjenja AK 20 - 150 min
  Snaga punjača - 0,1 kW

  Proizvod

  Cijena
  • Punjač AL 10199,60 KM*
RMA 235

Akumulatorska baterija

 • ak 20.jpg
  Akumulatorska baterija AK 20

  Kompaktna litij-ionska akumulatorska baterija za aku uređaje serije COMPACT, kapaciteta 118 Wh. Vrijeme korištenja ovosi o vrsti uređaja. S indikatorom stanja napunjenosti (četiri LED lampice ) i ispravnosti baterije. Kompatibilna s AL 101, AL 300 i AL 500.

  Specifikacija
  Težina - 1,2 kg
  Kapacitet - 118 Wh
  Trajanje akumulatora pri korištenju s BGA 56 20 min
  Trajanje akumulatora pri korištenju s HSA 56 - 80 min
  Trajanje akumulatora pri korištenju s FSA 56 - 40 min
  Trajanje akumulatora pri korištenju s MSA 120 C-BQ - 35 min
  Vrsta akumulatora - Litij ion
  Napon - 36 V
  Doseg akumulatorske baterije pri korištenju s MA 235 - 200 m2

  Proizvod

  Cijena
  • Akumulatorska baterija AK 20219,90 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK