Unikomerc Yt kanal

RM 3 RT

Robusna kosilica na 3 točka s pogonom

RM 3 RT

Kataloški broj: 6361 011 3415

Povećaj
Slike

STIHL benzinska kosilica RM 3 RT izdvaja se kao posebno robusna kosilica na 3 točka za košnju većih površina. Ovaj model posebno je okretan i lako upravljiv zahvaljujući zakretnom prednjem točku. Time košnja na površinama s brojnim preprekama kao što su ukrasno grmlje ili stabla - postaje još jednostavnija. Vama ostaje samo da izaberete, kanite li ovu kosilicu koristiti na način da otkos izbacuje postrance iz kućišta ili da korištenjem noža za malčiranje otkosa malčira pokošenu travu i raspodjeljuje ju izravno na tlo. Optimalan izgled pokošenog travnjaka još lakše je postići korištenjem centralnog podešavanja visine košnje. Sistem brzog otpuštanja i pritezanja upravljačke ručke Quick-Fix pobrinuti će se da brzo i bez muke sklopite odnosno rasklopite ručku radi transporta, skladištenja i rada s uređajem. 

Verzija

Cijena
 • RM 3 RT 1399,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2019. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RM 3 RT

Specifikacija

Težina uređaja30 kg
Prikladna za travnjakedo 2.000 m²
Zajamčena razina zvučne snage LWAd96 dB(A)
Širina košnje48 cm
Vrijednost vibracija ahw4,8 m/s²
Visina košnje25-80 mm
Obujam motora163 cm³
Tip motoraB&S serija 650 EXi OHV RS
Faktor Nesigurnosti K2,4 m/s²
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Broj okretaja radnog alata2.800 U/min
Snaga motora2,4 kW / 3,3 PS
RM 3 RT

Posebne značajke

 • Super-Softgriff
  Iznimno mekana upravljačka ručka

  Iznimno mekana upravljačka ručka služi za udobno upravljanje i visoku ergonomiju rukovanja.

 • Motor mit Leichtstartsystem (ReadyStart)
  Motor opremljen sistemom za lako pokretanje (ReadyStart)

  Zahvaljujući ReadyStart tehnologiji pogonski uređaj ove kosilice lako je pokrenuti bez obzira radi li se o "hladnom" ili "toplom" startu, i uz minimalni utrošak energije.

 • podešavanje visine košnje RM 3T
  Zasebno podešavanje visine košnje na svakom točku

  Zasebno podešavanje visine košnje na svakom točku omogućava optimalnu kontrolu pri košnji što rezultira savršenom ujednačenošću visine pokošene trave.

 • Radantrieb
  Pogonski uređaj

  Pogon na STIHL kosilicama olakšava košnju. Ova se značajka pokaže osobito praktičnom i značajnom pri košnji travnjaka na kosinama. 

 • Seitenauswurf
  Postrano izbacivanje otkosa

  Postrano izbacivanje otkosa omogućava košnju velikih površina odjednom bez potrebe za zbrinjavanjem otkosa, budući da otkos biva izbačen kroz bočni otvor na kućištu. 

 • Mulchmesser
  Nož za mljevenje otkosa (malčiranje)

  Nož za mljevenje otkosa (malčiranje) posebno je uobličen kako bi pri odsijecanju otkosa vlati trave sasjeckao u sitne segmente. Na taj način ona se vraća ponovno na tlu čime travnjak dobiva vrijedne mineralne tvari i vlagu. 

 • Mulchfunktion
  Funkcija usitnjavanja otkosa (malčiranje)

  Funkcija usitnjavanja otkosa (malčiranje) obavlja se pomoću posebnog noža za košnju, koji pokošenu travu usitnjava u male segmente koji se onda ravnomjerno raspodjeljuje na tlo prilikom košnje. Tako usitnjen otkos postaje materijal za prihranu travnjaka, vraćajući mineralne tvari i vlagu natrag tlu. Set za malčiranje je dodatna oprema uz ovaj uređaj.

 • Leichtlaufräder
  Točkovi

  Točkovi  STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski točkovi zahvaljujući trakcionom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na točkove. 

 • Verstellbares Vorderrad
  Podesivi prednji točak

  Podesivi prednji točak omogućava jednostavno zakretanje oko grmlja i stabala tijekom košnje. Njegovu visinu također je moguće podesiti po želji, s ciljem postizana lijepo i ujednačeno pokošene trave. Po potrebi, prednji točak moguće je blokirati.

 • Quick-Fix-Schnellspanner
  Ručke za brzo napinjanje Quick-Fix

  Ručke za brzo napinjanje Quick-Fix omogućavaju iznimno brzo i praktično pritezanje sklopive upravljačke ručke. Na taj način možemo uređaj u trenu učiniti spremnim za rad, kao i za transport ili skladištenje, a bez potrebe za dodatnim alatom. 

 • Stahlblechgehäuse
  Kućište od čeličnog lima

  Kućište od čeličnog lima posebno je robusno i otporno na oštećenja. Time se postiže dugotrajna funkcionalnost i ispravnost uređaja. 

 • Achsweise Schnitthöhenverstellung
  Visina košnje podesiva na osovini

  Visina košnje podesiva na osovini omogućava brzo i ravnomjerno podešavanje visine košnje za oba stražnja točka istovremeno.