Unikomerc Yt kanal

MB 253 T

Veća širina košnje, više snage: Zvijezda serije 2

MB 253 T.jpg

Kosilica MB 253 T ima sve: 51 cm širinu košnje, veliku čvrstu košaru za travu zapremnine 55 l s pokazivačem napunjenosti i jak OHV motor, koji jamči miran rad uređaja i dug radni vijek. Osim toga, kosilica MB 253 T je opremljena pogonom i profiliranim točkovima što olakšava rad i pristup udaljenim dijelovima posjeda.

Kataloški broj: 6371 011 3413

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • MB 253 T Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2019. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MB 253 T.jpg

Specifikacija

Prikladna za travnjake (m ²)do 1800
Širina košnje cm51
Tip motoraKohler XT675 OHV SC
Snaga motora pri broju okretaja r / min2,2 kW / 3,0 KS 2.800 U / min
Visina košnje (mm) 25-75
Zapremnina košare l55
Težina (kg)28
Pogon1 V (1 brzina)
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA dB (A)86
Materijal kućištaČelični lim
Zajamčena razina zvučne snage LWA dB (A) 98
Vrijednost vibracija AHW m / s ²6,40 / 2,56
Nesigurnost KpA dB (A)1
Faktor Nesigurnost K m / s ²2.56
MB 253 T.jpg

Posebne značajke

 • Sklopiva ručka
  Sklopiva ručka

  Zahvaljujući preklopnim ručkama VIKING kosilice lako se i bez napora prenose. Isto tako, ta značajka ih čini lakim za skladištenje zbog smanjenih dimenzija.

 • Metalna kućišta.jpg
  Kućište od čeličnog lima

  Robusno, posebno čvrsto uobličen okvir od čeličnog lima zadržava formu i ne oštećuje se i pri primjeni na najtežim terenima. Okvir se sastoji od 3 iznimno čvrsta segmenta, sigurno integrirana u kućište. Njihova funkcija je sigurno i brzo prenošenje sila uloženih na upravljački dio, zbog čega je kosilica iznimno upravljiva i okretna.

 • Smart Choke motora
  Smart Choke pogonski uređaj

  Pogonski uređaj ove kosilice opremljen je Smart Choke sistemom, koji olakšava pokretanje kosilice pri hladnom, a i pri toplom startu.

 • Pogon
  Pogon

  Pogonski sklop motornih kosilica namijenjen je da olakša prvenstveno košnju većih površina ili blagih nagiba. Pogonski dio stavlja se u funkciju pritiskom na polugu za aktiviranje, smještenu na upravljačkoj ručki. VIKING kosilice opremljene su pogonima s jednom, a i do tri brzine, ovisno o modelu kosilice.

 • Lagani pogonski kotači
  Lagani pogonski točkovi

  Točkovi na VIKING kosilici, unatoč maloj masi, iznimno su robusni i dugovječni. Opremljeni su s dva kuglična ležaja. Pogonski točkovi svoju veliku vlačnu moć i stabilnost smjera vožnje zahvaljuju solidnom profilu integriranom u gaznu površinu točka.

 • indikator
  Pokazivač napunjenosti košare

  Kod svih VIKING kosilica s izbacivanjem otkosa košare za njegovo skupljanje opremljene su integriranim pokazivačem napunjenosti. On će pravovremeno upozoriti korisnika kada je vrijeme za pražnjenje košare.

 • Propelerski nož za košnju
  Propelerski nož za košnju

  Propelerski nož za košnju tako je uobličen da svojim okretanjem u aerodinamičnom tunelu za otkos u kućištu kosilice razvija snažnu zračnu struju, koja odiže travu polegnutu uz tlo, uzdiže otkos i tjera ga kroz tunel za transport otkosa u košaru za travu.  Time su učinak košnje i pohrana otkosa u košari garantirano optimalni.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK